Suffolk University Law School

Представление

Прочетете официалното описание

За повече от 100 години Съфалк закон създава някои от най-известните правни професионалисти в страната. С акцент върху реалната практика и опитното обучение, Suffolk Law е ненадминато място за стартиране, изграждане и стартиране на успешна кариера и живот в правото.


120465_suffolk1.jpg



Като една от най-големите юридически школи в Съединените щати, Suffolk Law има разширен учебен план, който съчетава силна академична основа с експертиза в редица специални области. Вашето образование включва практически програми за обучение, национално известни преподаватели и действителни практикуващи право, които свързват теорията с практиката, за да подготвят студентите за работа в 21 век.

Мисия

Suffolk University Law School , разположен в Бостън, е посветен на посрещането на студенти от всякакъв произход и обстоятелства и обучението им да станат висококвалифицирани и етични юристи, които са добре подготвени да служат в местните общности, в цялата страна и по целия свят. Тъй като ролята на адвоката се развива и разширява след основаването на Суфолк през 1906 г., Юридическата школа се стреми да развие у студентите си уменията, необходими за обслужване на променящите се нужди на професията във все по-разнообразно, глобално и технологично зависимо общество. Като една от най-големите юридически школи в страната, Suffolk се справя с това предизвикателство, като предоставя на студентите основна основа на юридическото образование, широчина на курсовете и програмите и отлично обучение от разнообразен и достъпен преподавател, занимаващ се със стипендия и обслужване на своята професия и общности , Целта на Suffolk е да предостави на студентите си достъп до отлично юридическо образование, да вдъхнови ангажимент за правосъдие и да предостави на своите завършители възможност да постигнат кариерните си стремежи.

120466_suffolk2.JPG

Места