St. John’s University School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Закон на Свети Йоан

Законът на Сейнт Джон е приобщаваща, приемаща и приветстваща общност, която отразява богатото разнообразие на нашия роден град на Куинс, Ню Йорк, „Световното градче“. От класната стая до стажовете и клиничната работа в областта, за да учат в чужбина, нашите студенти развиват умения за юрисдикция, целенасочени познания и професионални връзки, необходими за завършване на практика, готови, всички с подкрепата на нашия изключителен преподавател, специализирани кариерни съветници и глобална мрежа на възпитаници Резултатите от заетостта и изпитите ни постоянно се нареждат сред най-добрите юридически училища в Ню Йорк и независимо от кариерния път, който избират, нашите студенти носят със себе си ценностите на Свети Йоан Винченти, разбирайки, че законът е призвание, чрез което те могат да живеят справедливо и по-добре свят.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgУниверситетската школа на Сейнт Джон / University of Law School of Law

Мисия

В съответствие с мисията на Винсентий от университета "Сейнт Джон", Юридическото училище на Сейнт Джон се стреми към: постигане на академични постижения чрез ангажимент за стриктно преподаване, научни изследвания и иновативно прилагане на знанията; Насърчаване на разнообразна общност, наблягаща на зачитането на правата и достойнството на всеки човек; Ангажирайте студентите да търсят причините за икономическата и социалната несправедливост и да намерят адаптивни, ефективни и конкретни решения; Дайте завършилите с уменията и ценностите, необходими за успешното участие в глобална юридическа професия.

Нашата история

Юридическото университетско училище „Сейнт Джон“ отвори врати на 28 септември 1925 г. Основано 55 години след откриването на университета „Сейнт Джон“ от Винцианската общност, първоначално училището се посвети на образованието на децата на хора, на които е отказан достъп до икономически и образователни възможности. През първата година на Юридическия факултет часовете се провеждаха в сградата на терминала на 50 Court Street, Бруклин. Класовете се изпълниха толкова бързо, че разширяването беше необходимо почти веднага. През август 1926 г. училището наема допълнително пространство в съседни сгради. Скоро дори те преляха и училището се нуждае от ново съоръжение, в което да расте. Впоследствие се премести в нова четиринадесет етажна сграда на улица „Шермерхорн“ 96 в центъра на Бруклин.

След като в края на 60-те години наскоро приложенията за колежи и висши училища скочиха, целият университет започна отново да се чувства ограничен. През 1970 г. Юридическата школа проведе новаторска церемония за новата си сграда на кампуса Куинс, където днес стои по-голямата част от университета. Юридическата школа се премести в новия си дом през 1972 г. - като намери място за повече класни стаи, разширена юридическа библиотека и офиси за нарастващия факултет. Законът на Сейнт Джон по-късно отново се разшири, благодарение на щедростта на благодетеля Леон Финли ʼ29, ʼ85HON, създавайки Финли Хол. Благодарение на щедростта на Джером ʼ48, 84HON и Maxine ʼ98HON Belson, по-старата сграда е реновирана. Комбинираните сгради, Belson и Finley Halls, предлагат привлекателно и просторно помещение за Юридическия факултет.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgУниверситетската школа на Сейнт Джон / University of Law School of Law

В момента Юридическата школа се гордее с над 15 000 живущи висшисти и привлича студенти от над 200 колежи и университети по целия свят. Настоящият студентски състав от около 800 представлява студенти от много професионални среди, всички от които са се отличили в бакалавърски институции, и много от тях са били наети преди започване на обучението си по право.

Законът на Сейнт Йоан предоставя изключително образование, основано на основите на правните разсъждения, писането, уменията и етиката. Студентите натрупват опит в 19-те центъра и клиники на училището, учат авангардни предмети, които ще им помогнат да успеят в днешната глобална и технологична професия, да учат в чужбина в кампусите на Сейнт Джон в Европа и да допринесат за производството и разпространението на юридически стипендии чрез списания и публикации, докато се ръководи и наставлява от специализиран преподавател, администрация и персонал.

Юридическата школа е безмилостно фокусирана върху резултатите, които са най-важни за студентите, техните семейства и възпитаници. Сейнт Джон е класиран високо в щата за преминаване на бар и заетост, а възпитаниците даряват щедро от своето време и ресурси, за да помогнат на настоящите студенти. 43-годишният факултет публикува в най-добрите списания на страната и има авторски книги по най-различни теми, като всички печелят похвали от студентите за качеството на преподаването и наставничеството им. Допълнителният факултет, който се състои от над 100 адвокати и съдии, преподава авангардни предмети и влива учебната програма с обучение на умения.

От своето скромно начало в Бруклин, Юридическото училище на Сейнт Джон продължава да предоставя образователна възможност, завършвайки студенти, добре пригодени за предизвикателствата на 21-ви век.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgУниверситетската школа на Сейнт Джон / University of Law School of Law

Места

Ню Йорк

Address
8000 Utopia Parkway
11439 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати