Прочетете официалното описание

Добре дошли в Юридическия факултет на Свети Тома

Основана през 1984 г., Университетското право на Свети Тома е напълно акредитирана от Американската асоциация на адвокатите и е член на Асоциацията на американските правни училища. Тя е част от католически университет и юридическо училище, където ценностите имат значение.

Св. Томас закон обучава и завършва адвокати, способни да прилагат правни принципи за решаване и решаване на проблемите на все по-сложно и променящо се общество. Строгата академична програма на юридическото училище поставя акцент върху ученето през целия живот и стипендиите в персонализирана, грижовна среда. За тази цел ние оставаме ангажирани с високи постижения в преподаването, стипендията и обществените услуги.

Св. Томас закон предлага богати клинични, външни и стажантски възможности за по-нататъшно повишаване на юридическото ни обучение за студенти.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

Факти

Основан

Университетът "Свети Тома" е основан през 1961 г. като колежа "Бискайн" по нареждане на августинските братя. Когато статутът на университета е постигнат, името на институцията е променено на университета "Свети Тома", за да отрази кубинското му наследство. Университетът проследява своите корени в университета Санто Томас де Вилануева, основан през 1946 г. в Хавана, Куба, от американски августини с помощта на европейски августини.

Юридическия факултет на Свети Тома е една от само две акредитирани католически юридически училища южно от Училище по право в Джорджтаунския университет във Вашингтон.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Съотношение студент-факултет

15 до 1

Студентски текущи академични списания

  • Прегледът на правото на Свети Тома
  • Преглед на междукултурния закон за правата на човека
  • Вестник на комплексни съдебни спорове (онлайн)

Студентски организации

Повече от тридесет студентски организации, много от тях участват в проектите за обществени услуги.

Библиотека

Центърът за правна информация е интелектуалният център на Училището по право на университета "Свети Тома". Със своята известна колекция и най-съвременните ресурси, широка гама от услуги и покана за учебни зали, Библиотеката на правото е дълбоко ангажирана с изследователските и преподавателски мисии на Юридическия факултет.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

St. Thomas University School of Law

Добре дошли в LL.M. Програма за междукултурни човешки права в Юридическия факултет на Свети Тома! Тази новаторска LL.M. Програмата е предназначена да предложи задълбочени ... [+]

Добре дошли!

Тази новаторска LL.M. Програмата е предназначена да предложи задълбочени указания за критичния проблем на нашето време: защитата на човешкото достойнство в политически, социални, икономически и културни граници. Адвокати, държавни чиновници, учители, активисти по правата на човека и бизнесмени и жени, ангажирани с правата на човека и социалната справедливост, са поканени да получат висше образование в една от най-динамичните области на международното право право: междукултурни човешки права.... [-]

Съединени Американски Щати Маями Гардънс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 семестри
Кампус
Научете повече на английски

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Address
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Маями Гардънс, Флорида, Съединени Американски Щати