Thomas Jefferson School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли

Нашата мисия е да предоставим изключително юридическо образование на международно базиран, разнообразен студентски орган. Докато нашата жилищна JD програма съществува от десетилетия, нашите онлайн дипломирани програми са една от най-дългогодишните онлайн магистърски програми в областта на юридическите науки в света. Ние сме онлайн от 2008 г.

ЗА НАС

Специализираните програми на Thomas Jefferson School of Law бяха класирани в топ шестте най-добри онлайн програми за бизнес бизнес от onlinemasters.com и се стреми към най-високото си качество. Томас Джеферсън е известен с нашия високодостъпен факултет от световна класа. Ние също така използваме най-сложните методи за онлайн обучение, достъпни навсякъде на пазара.

академици

Интелектуалната, отличаваща се, всеобхватна и разнообразна академична програма Иновативните онлайн дипломни програми на Thomas Jefferson School of Law [магистър по право (LLM) и магистърска степен по право (MSL)] имат някои от следните характеристики:

  1. Концентрирайте се в една от следните области: Данъчно облагане, Финансови услуги и Управление на богатството или Спазване и управление на риска
  2. Завършете за една година
  3. 100% онлайн, удобно да пасне на вашия график
  4. Предлага се чрез акредитиран калифорнийски юридически факултет с съгласие за всички магистърски програми от Калифорнийския комитет на адвокатските експерти
  5. Предлага се за адвокати и не адвокати

Места

Сан Диего

Address
Thomas Jefferson School of Law,
1155 Island Avenue

CA 92101 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати