The Fletcher School, Tufts University

Представление

Прочетете официалното описание

Ангажирайте се с цял живот на глобално влияние

Повече от 85 години училището по право и дипломация Fletcher работи за обучение и подготовка на лица за позиции на национално и международно ръководство и влияние. Чрез дълбоко и многостранно разбиране на най-належащите предизвикателства в света и с ръководните принципи на взаимна изгода, сигурност и справедливост нашата общност се стреми да поддържа стабилността и просперитета на сложното и все по-глобално общество на 21 век.

Да оформяме заедно бъдещето

Студенти, преподаватели и възпитаници на The Fletcher School работят за по-нататъшното наследство от налагането на трайни и смислени промени в света. Те работят с правителствени, бизнес и международни организации с глобална перспектива и в преследване на по-справедливо и справедливо утре.

Специализирани умения за постоянно променящ се свят

Програмите и учебните програми на Флетчър се подготвят и преподават от практикуващи международни отношения с продължителност на опит - не само в класната стая, но и на място. Високо интердисциплинарното висше образование, информирано от прозрението на място и подкрепено от широк спектър от възможности за опит, предоставя на студентите на Флетчър инструментите и перспективите, от които се нуждаят, за да променят дори и най-бурния глобален климат.

Инвестиция във вашия потенциал

Кариера в международната арена и в услуга на по-доброто не е малко начинание - нито е и Fletcher образование. Но тези, които са готови да запретнат ръкави и да се посветят на строг и потапящ опит, скоро откриват, че образованието, основано на умения на световна класа, има предимства, които надхвърлят дипломата; тя отваря врати за нови възможности за дълготрайно глобално въздействие през целия период на изключително смислена кариера.

Образование, ръководено от мисията

Светът се промени значително откакто The Fletcher School отвори врати през 1933 г. Ние също се развивахме и разрастваме, но основната ни мисия остава непроменена: да обучаваме професионалисти, ангажирани с поддържането на стабилността и просперитета на комплекс, предизвикателен и все по-глобален обществото. Продължаваме да подготвяме студентите да постигнат отлични постижения, да пробият нова почва в кариерата, в която обслужват местни, национални и международни общности, и да преследват справедливи и взаимноизгодни решения на някои от най-непримиримите предизвикателства в света.

Мисия, ръководена от ученици

Академичната философия на Флетчър е изградена върху убеждението, че студентите са най-добре оборудвани да определят какви конкретни знания, умения и компетенции са им необходими, за да успеят. Индивидуалният курс на обучение на всеки студент е персонализиран, за да отговаря на конкретни интереси и кариерни цели.

С повече от 175 курса и 22 области на обучение (включително самостоятелно проектирана опция), предлагани всяка година, студентите на Fletcher рядко очертават точно същия академичен път. Вариантите на Fletcher са толкова разнообразни, колкото интересите и стремежите на нашите студенти.

Познайте света

Глобалната взаимозависимост е основна реалност на живота през 21 век. От реконструкция на постконфликтни общества и насърчаване на пазарите в развиващите се икономики, до анализ на заплахите за сигурността и насърчаване на правата на човека, предизвикателствата на нашето време надхвърлят границите и дисциплините. предизвикателства, общи за тези проблеми - разглеждането им от всеки ъгъл на глобалния професионален пейзаж.

Оформете бъдещето

Независимо дали се справя с предизвикателствата на международната политика като изменението на климата или пробиването на по-фокусирани въпроси като въздействието на транснационалната престъпност върху мирните процеси, образованието на Флетчър е ориентирано към решаване на проблеми в реалния свят. Това означава практически подход, информиран от практически знания и опит, но също така и крачка назад, за да размислите и зададете по-дълбоки въпроси.

Нашата образователна философия, макар и ориентирана към въздействието, е повече от просто да намерим решения на добре дефинирани проблеми. Ние също така се стремим да разберем защо проблемите съществуват и от чия гледна точка те са станали проблеми. Използвайки тази дълбочина на разбиране и интердисциплинарна рамка, нашите студенти развиват наистина глобална перспектива, която им позволява да станат отговорни и ефективни практикуващи международни дела.

Разнообразие и включване в Fletcher

Присъединете се към общност, която празнува разликата

Разнообразието и приобщаването са в основата на опита на Fletcher и играят съществена роля за оборудването на нашите студенти с глобалната перспектива, от която се нуждаят, за да изпълняват ролята на лидери и лидери. Нашата общност е изградена на основата на взаимна подкрепа, уважение, приобщаване и сътрудничество и ние вярваме, че активното търсене на перспективи, култури и опит извън нашата собствена рамка за сравнение е от решаващо значение за истинското разбиране на проблемите пред света.

От Fletcher вярваме, че сме засилени от различията си и че тези различия могат да отворят вратите за нови възможности за създаване на трайна и смислена промяна в глобален мащаб.

Бъдете част от разговора

Ние сме домакин на серия от дейности и събития през цялата година, за да помогнем за насърчаване на различни гласове и идеи в кампуса. Студентските и преподавателските организации предоставят възможност за изграждане на значими връзки и ние създадохме политики, за да гарантираме, че Fletcher е безопасно място за всеки член на нашата общност.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Места

Medford

Address
Packard Avenue,160
02155 Medford, Масачузетс, Съединени Американски Щати