UConn School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

The UConn училище на закона е една от водещите публичноправни училища в страната. Неговата кампус, вписана в Националния регистър на исторически места, е може би най-красивата от всяко юридическо образование в Съединените щати. The Право Library е един от най-големите в света и наскоро бе обявен сред 50-те най-невероятни университетските библиотеки в света с най-добрите майстори на програми. На две мили от центъра на Hartford, Юридическия факултет се намира в квартал на големите викториански домове, където много студенти, служители и преподаватели на живо.

Основана през 1921 г., на Юридическия факултет е акредитиран от Американската асоциация на юристите и е член на Асоциацията на Американския закон училища. Той предлага професионално образование на най-високо качество, който подготвя своите възпитаници за цял живот на изпълнение на услуги във всяка кариера те избират, включително бар, правителството, бизнеса и образованието. В програмата на училището подчертава интелектуална дисциплина и развитието на професионалните умения аналитични длъжни да отговорят ефективно на предизвикателствата на продължаващата промяна в закона, и в обществото, която обслужва.

Юридическото образование UConn закон отразява вярването, че животът на ума е най-добре стимулирана от високо качество на гражданското дискурс сред студенти и преподаватели, проведени в малък мащаб. Учебната програма е богата на курсове, Но класове в себе си са доста малки. Всеки студент има възможност да се изследват право и теория в атмосфера, която насърчава дух на сътрудничество и взаимодействие. Интелектуално амбициозен, UConn студентите по право се възползват от предимствата на личната и даване вземе със съученици и преподаватели станало възможно благодарение на малките класове.

Училището подготвя своите студенти да практикуват право във всяка юрисдикция, без специален акцент върху Кънектикът закон. Разнообразните фоновете, специалитети и интелектуални подходи на факултет уверя, голямо разнообразие от учебни стилове и формати, включително клинично обучение, обучение на умения, интердисциплинарна работа, както и курсове и семинари, използващи метода на проблем. The Law School одобри план за Академик, като излагат нашите стратегии за идните години и се подчертава както нашите силни страни и нашите планове за укрепване и изграждане на нашите области на най-голямото отличие.

Има четири научни списания на територията на колежа, всеки успява, редактирана и публикувана от студентите. Те са Юридическия преглед Connecticut, Кънектикът Застрахователно право вестник, Кънектикът вестник на международното право, и Кънектикът обществен интерес Закон вестник.

Кампусът е на няколко минути път от столицата на щата, съдилища и агенции, както и в офисите на адвокатски кантори Хартфорд е и корпорации. Студентите имат непосредствен достъп до всички тези институции за проучване, externships, клинично обучение и практика, както и заетостта.

Места

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Кънектикът, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 860-570-5172