Прочетете официалното описание

В университета в Мисисипи училище на закона стана четвъртата държавно подкрепено правото училището в страната през 1854 г., почти десет години след университета отваря врати през 1848 година. В държавата, законодателната призната необходимост от формално обучение право в Мисисипи, и "Министерството на закона", тъй като е озаглавен, е създадена.

През януари 2011 г. програмата закон се мести в нов дом на име за Robert C. Khayat, професор по право, който е служил като канцлер на университета 1995-2009. A LEED сертифицирана сграда, разположена на южния край на кампуса и проектирани с нуждите на учениците в ума, неговата архитектура се вписва добре във красотата на Ole Miss кампуса.

Защо Закон UM?

Подготовка Можете да Практика

Нашите професионални умения Програма за обучение Ви предлага пълен спектър от възможности, така че можете да проектирате свой юридическо образование, за да се поберат вашето бъдеще. Ние предлагаме следните компоненти:

Центрове и клиники: седем програми на училището предоставят практически опит и академична подготовка в области, вариращи от бизнес право за предоставянето на услуги на нуждаещите се.

Възможности Издателства: The Mississippi Закон вестник, вестник на космическото право и Sports Закон преглед предоставят възможности да усъвършенствате правни умения за писане. Националният Sea Grant Закон Центърът се помещава три основни възможности за публикуване на студентите: пясъчен нанос, вода Log и Морската Grant Право & Политика вестник.

Симулация на съдебен съвет: класираха в топ 25 на национално ниво за последните четири години, симулация на съдебен процес осигурява интензивно обучение по въззивната застъпничество, изпращане на екипи, за да Interscholastic конкурси по цял народ. Нашият процес застъпничество борда и преговори отбор двете предлагат елитни възможности за конкуренция за студенти, интересуващи се от макет опити и алтернативно разрешаване на спорове. Нашият екип Закон симулация на съдебен Environmental спечели национален конкурс две години в един ред!

Умения Session: Оферти за интензивно обучение на умения за първите две седмици на всяка пролет семестър на широка гама от избираеми дисциплини от Trial умения за Business Изготвяне, Transactional Practice и Правна испански.

Externship Programs: Студентите са поставени с изключителни адвокати и да получат подкрепа в класната стая за инструктаж. Програми включват Externship за обществена услуга, прокуратура Externship, съдебен Externship и бизнес регулаторната Externship.

Pro Bono Инициатива: Фокусира върху слугата сграда лидерство в участниците юридическата професия и обучение в специално правни умения. Последните му проекти включват запрещение, модификация на дете подкрепа, родителските права и развитието на програмата данъчно помощ.

Програма Solo Practice: Програмата дава на студентите, които имат умения и увереност да открие бюро на закона веднага след дипломирането. Курсове, наставници и постоянна подкрепа оборудват заинтересовани студенти с необходимите професионални умения и бизнес проницателност, за да успее.

Отлични Академиците: Нашите академични програми са предназначени да осигурят на учениците възможности за реализация на научните изследвания и писане. Участие в малки групови семинари и симулационни опит гарантира на нашите ученици са ангажирани и да разберат развитието на правото, правни институции и етични въпроси. Ние предлагаме Juris Doctor, а Juris Doctor / Магистър по Данъчно облагане и Juris Doctor / Магистър по счетоводство, както и програма за сертификат в наказателното право. Виж пълния нашата учебна програма.

Информация за кариерата Услуги: Кариера Услуги служба помага на учениците да развият индивидуални планове за професионална кариера осигурява обучение на умения за търсене на работа и улеснява достъпа до работодателите и ресурси за заетост, както и активно да набира адвокатски кантори, съдии, държавни ведомства, организации в обществен интерес и друга бъдещия правен работодателите да интервюират и наемат нашите възпитаници. Завършили са отишли ​​за да частна практика и са открили също възнаграждаване работни места в НАСА, Stennis Space Center, Сената на САЩ, KPMG, US Tax Court и област на САЩ и Мисисипи държавните съдилища.

Student Leadership: Повече от 20 студентски организации, като например Law School Student асоциация на тяло, American Конституция общество, Черно студентите юристи асоциация и Правното общество на околната среда, осигуряват баланс на научни, социални и сервизни възможности, за да помогнете да се развиват лидерски умения за подпомагане вие във вашата юридическа професия.

Cool Град College

Обявен от списание Travel & Leisure като един от "Топ 10 на най-готините колеж градове в Америка," Oxford гордее забележителности като например тези на Съдебната палата Square, Rowan Oak Уилям Фокнър, а годишният фестивал на изкуствата Double Decker да го направи идеалната комбинация от историческия хип. Ако ви харесва на открито, които ще намерите риболов, къмпинг и водни спортове в Сардис Lake. Ако обичате да посещават спортни мероприятия, а след това на броните в Гроув не може да се победи! В действителност, Sports Illustrated го класиран No. 3 от 100 неща за вършене, преди да се дипломира.

Силно Достъпни

С достъпни обучение за жителите Мисисипи и чуждестранни лица, студенти се дипломират от нашия закон училище с по-нисък дълг натоварване от средното за страната, което им позволява да отидат в обществени услуги или други области на практика по-лесно. Списание PreLaw ни е на пето място в страната в списъка си на Best Value Закон училища.

Държавата на най-съвременните Facility

Създаден, за да подобри клиничните опит за студенти, нашият закон център е единственият LEED сертифицирана сграда в държавата. Той разполага студент салон и вътрешен двор, студентски организации апартамент, група учебни стаи, кариерата Услуги стаи за разпит, симулация на съдебен апартамент, кафене и столова. Класните стаи със съвременни технологии предлагат изключителен учебна среда за нашите студенти. Центърът също така притежава апартамента за нашите различни правни клиники, Мисисипи Закон вестник, и има лекция театър кът за 220 души.

Силни Алумни Networks

Нашите почти 7000, живеещи възпитаници практикуват всички краища на света, създаването на солидна система за изграждане на мрежи за ученици, които търсят работа, ментор или реалния свят опит. Забележителни възпитаници включват писател Джон Гришам, Memphis кмет AC Wharton, US сенатори Roger Wicker и Тад Cochran и помощник главен съветник за NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Факултет: Scholarship Въз основа на реалния свят Experience

Поради своя опит като юристи и техните авангардни научни изследвания, нашите преподаватели превъзхождат при подготовката на учениците за правна практика. Те също така имат различни интереси и опит, за да служат на нашите студенти и околните общини, както и на световната общност. Beyond класната стая, факултета закон училище е в челните редици на нововъзникващите стипендия в редица дисциплини.

Global Reach

Не само, че нашите студенти получават големи работни места в цяла Южна, много от нашите възпитаници са отишли ​​да частна практика и обществени услуги в цяла нацията и света. Нашата обхват се простира от източното крайбрежие до западното крайбрежие и след това.

Гостоприемен Култура

Ние непрекъснато чувам нашия закон преподаватели, администрация, както и студенти, са едни от най-дружелюбните наоколо. Ние сме посветени на успеха на нашите студенти, и с нисък коефициент на студент-да-преподаватели, студенти имат всяка възможност, за да получите помощ и подкрепа, от която се нуждаят. И нашият нов обект е проектирана специално за насърчаване на взаимодействието на общността, както сред учениците и между студенти и преподаватели.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

LLM

The University of Mississippi - School of Law

В университета в Мисисипи училище на закона е световен лидер в областта на въздуха и космическото право образованието, научните изследвания и обществени услуги. ... [+]

В университета в Мисисипи училище на закона е световен лидер в областта на въздуха и космическото право образованието, научните изследвания и обществени услуги.

Това LL.M. степен програма е предназначена за САЩ, така и чуждестранни обучен абсолвентите интересуват от строга правна учебна програма в САЩ, международни, и сравнителната въздуха и космическото право. Това е първият и единствен LL.M. програма в САЩ, предлагащ комбиниран въздушен и космически закон степен следдипломна право в Юридическия факултет ABA акредитирана една.... [-]

Съединени Американски Щати Oxford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

The History of the University of Mississippi School of Law