Прочетете официалното описание

Юридическата школа на UNC е основана през 1845 г. и е част от университета в Северна Каролина в Chapel Hill, първият държавен университет в страната. Училището е одобрено от Американската асоциация на адвокатите от 1928 г.
Законът на Каролина подготвя изключителни адвокати и лидери, които да служат на хората и институциите в Северна Каролина, нацията и света. Дом на множество центрове и инициативи, училището предлага богат опит в областта на гражданските права, банковото дело, правото в областта на околната среда, интелектуалната собственост, предприемачеството и ценните книжа, критичните изследвания, фалита и конституционното разследване.
Юридическия факултет на UNC се стреми да бъде велико училище по публично право. За тази цел тя преследва четирикратна мисия:

  • Да подготвим изключителни адвокати и лидери за бара, пейката, всички публични и частни закони и обществени услуги,
  • Да се ​​правят национални и международни значими правни и политически приноси чрез амбициозна програма за научни изследвания и стипендии,
  • Да се ​​вдъхнат етични ценности през целия живот, отдаденост на каузата на справедливостта и траен ангажимент за продоволствие и обществени услуги и
  • Да служи на адвокатската професия, хората и институциите в Северна Каролина, нацията и света.

За дискретните, висококачествени студенти, Училището по право на UNC често е идеалният избор. Когато напускат известния ни красив кампус, те го правят като уверени и принципни защитници на правосъдието.
Нашите възпитаници работят с отличия по целия свят. Разчитаме на много национално признати юридически експерти и водещи учени от нашия факултет, които знаят, че задълбоченото, функционално и нюансирано разбиране на закона трябва да бъде придружено от владеене на практическите умения на закона.
Насърчаваме всички бъдещи студенти да проучат конкурентния пейзаж на правното образование, а за тези, които изискват доказателство за изключителни възможности, очакваме с нетърпение да направим нашия случай и да чуем вашите.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

University of North Carolina School of Law

Едногодишният LL.M. (Master of Laws) е за чуждестранни юристи, които вече са получили начални степени по право от университети в родината си. Програмата предлага междунар ... [+]

Едногодишният LL.M. (Master of Laws) е за чуждестранни юристи, които вече са получили начални степени по право от университети в родината си. Програмата предлага на международните юристи възможността да развият майсторство на ключови области от американското право в една от най-добрите държавни училища в Университета в Северна Каролина в Chapel Hill (UNC-CH). Магистър по право студентите получават юридическо обучение по американското право чрез национално признати центрове на Университета по право към Университета на Обединеното кралство и академични среди в сферата на правните сфери, които са с голямо търсене в целия свят (например банково и финансово право, закон за енергетиката / природните ресурси и закона за интелектуалната собственост). Магистър по право студентите поемат по-голямата част от учебните си занимания заедно със студентите от ДД, като им дават възможност да споделят своите международни перспективи, докато учат американското право Магистър по право студентите могат да се съсредоточат върху определена сфера на експертиза, предлагана в няколко избрани области на правото; или LL.M. студентите могат да се стремят към по-общо покритие на законодателството на САЩ. Няма официално ограничение за размера на LL.M. кохорта всяка година. Но ние сме по-нова програма и по този начин сме по-малки по размер от много други LL.M. степен програми. Поради този по-малък размер на програмата, LL.M. студентите получават силно индивидуално внимание и съдействие от LL.M. програмна администрация, LL.M. директор на факултета и факултет по право. Магистър по право студентите получават допълнителни ресурси от двама стипендиански стипендианти и учен за писане на награди, които служат като наставнически съветници и студентски съветници... [-]

Съединени Американски Щати Chapel Hill
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 1 година
Кампус
Научете повече на английски