UNH Franklin Pierce School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Общност на студенти и учени

Университетът на Ню Хампшир е интимна и иновативна юридическа школа, която се занимава с развиване на студенти, които се радват на предизвикателен диалог от първите моменти на ориентация, прегръщат практическото обучение и са готови да се присъединят към редиците на абсолвентите, които са световни лидери в областта на интелектуалната собственост, общата практика, обществения интерес и социалната справедливост, както и търговията и технологиите.

Програмата "Правно резидентство" позволява на студентите да работят в своите области на интерес до един пълен семестър, докато получават кредит, а нашата програма "Daniel Webster Scholar" е единствената практическа базирана алтернатива на изпитите в страната. Нашето местоположение в Конкорд, столицата на Ню Хемпшир и нашият статут на единственото юридическо училище в държавата предлагат многобройни пробони , извънучилищни и федерални проучвания. Правото на UNH постоянно актуализира технологиите и програмите си, за да гарантира, че завършилите са готови да практикуват днешния закон.

Нашият факултет се състои от практикуващи, които имат опит в техните области на интерес. Малкото съотношение студент / факултет насърчава сътрудничеството и колегиалността. От основаването си през 1973 г., Franklin Pierce Law Centre, сега Университетът на Ню Хампшир, е световен лидер в иновативното юридическо образование. Нашите фокусирани области ви помагат да оформите бъдещата си практика: Интелектуалната собственост се гордее с най-големия факултет на пълен работен ден в нашата област и нашата IP библиотека е най-голямата в нацията; Търговията и технологиите включват фокус върху електронното право; докато общественият интерес и социалната справедливост обучават студентите да предоставят правни услуги на всички хора от всички сфери на живота.

Учениците учат в близка и обединена среда. Учебният план подчертава интензивен практически подход, включващ много възможности за практическо обучение. Нашата обширна алумна мрежа в САЩ и по света предлага неограничени възможности за завършване на търсенето на работа.

Акредитиран от Американската асоциация на адвокатите, законът на UNH се намира в Конкорд, Ню Хемпшир, дом на държавната законодателна власт, държавни служби, както и местни, щатски и американски федерални съдилища. Concord е само на един час път с кола от Бостън и ние се намираме на по-малко от час от планините, езерата и Атлантическия океан.

Места

съгласие

UNH College of Law

Уебсайт
Телефон
603-513-5300