UNH Franklin Pierce School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Общност на студенти и учени

Практическият подход на юридическото образование на Университета в Ню Хемпшир Франклин Пиърс, заедно с обширната и иновативна учебна програма, гарантира, че студентите завършват готовност да станат лидери в своята област.

Например, Международният институт за трансфер на технологии дава на студентите практическо обучение и възможност да допринесат за научни пробиви по света, докато си сътрудничат с организации като Световната банка, Световната организация за интелектуална собственост, Министерството на търговията на Съединените щати и Световна здравна организация. Студентите в Клиниката за интелектуална собственост и транзакции помагат на клиентите с бизнес начинания, включително IP стратегия и изпълнение, бизнес транзакции и лицензиране.

Магистър по право и магистърските студенти се обучават по техники на юридическо писане и изследвания, както се практикуват в САЩ, и имат пълен достъп до програмата за академичен успех на училището , включително възможност за полагане на предварителен адвокатски изпит - тестът, който всички американски адвокати трябва да преминат на практика - и специализиран член на факултета, който подкрепя подготовката за легалната класна стая и за изпита за адвокатска колегия.

Малките размери на UNH Франклин Пиърс гарантират LL.M. и магистърските студенти имат достъп до своите преподаватели и преподавателите опознават всеки студент в техните класове. Тези облигации създават изключителен академичен опит и гарантират LL.M. студентите могат да създават силни социални и професионални мрежи, които процъфтяват далеч след завършването.

След завършването си студентите се присъединяват към глобална мрежа от възпитаници от повече от 80 страни, които ръководят законодателството и политиката в областта на интелектуалната собственост в страни като Аржентина, Нигерия и Тайван, както и за глобални технически гиганти, най-добрите юридически фирми и национални IP бюра.

UNH Franklin Pierce School of Law предлага щедри стипендии за частично обучение на квалифицирани студенти както в нашите програми за жилищно обучение, така и в дистанционни. Кандидатите се считат за стипендии въз основа на прегледа на заявлението им за прием. Няма отделен процес на кандидатстване за стипендии, но студентите трябва да посочат в заявлението си, че биха искали да бъдат разгледани за финансиране на стипендии.

Акредитирана от Американската адвокатска асоциация, UNH Franklin Pierce School of Law се намира в Конкорд, Ню Хемпшир, дом на законодателната власт, държавните служби, както и на местните, щатските и американските федерални съдилища. Конкорд е само на час път с кола от Бостън, а ние се намираме на по-малко от час от планини, езера и Атлантическия океан. Американските новини и световния доклад класират Ню Хемпшир като щат №2 за живеене и №3 най-сигурният щат в Съединените щати.

Връзка към уебсайт: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Места

съгласие

UNH College of Law

Уебсайт
Телефон
603-513-5300