Прочетете официалното описание

UC Irvine School of Law отвори врати за студенти през август 2009 г., първото ново обществено училище в Калифорния за повече от 40 години. Законът на UCI се стреми да създаде идеалното правно училище за 21-ви век, като върши най-добрата работа за обучение на адвокати за практикуване на закона на най-високото ниво на професията. Набиран от престижни училища, факултетът се нарежда на шесто място в страната с научно влияние в едно скорошно проучване. Студентският орган има признания за придобиване, сравними с тези на студентските органи в първите 20 юридически школи. Иновативната учебна програма на училището подчертава практическото учене, интердисциплинарното обучение и обществените услуги.

Какво е специално за Закона за UCI


ВИСОКА ФАКУЛТЕТ/>

Изведена от най-добрите юридически школи, факултетът бе класиран на 7-то място в нацията с научно влияние в едно скорошно проучване, което се проведе зад Йейл, Харвард, Чикаго, Станфорд, Нюйоркската университета и Колумбия. Отличното преподаване е също така важен приоритет и множество преподаватели спечелиха награди в предишните си институции.

РАЗШИРЯВАНЕ ИНОВАЦИЯ

Основана през 2009 г., UC Irvine School of Law се стреми да създаде идеалното правно училище за 21-ви век, като набляга на практическото обучение, интердисциплинарното обучение и обществените услуги.

РЕАЛЕН ЖИВОТ ОПИТ

Всички студенти практикуват право (при внимателно наблюдение) по време на Университетското право, като започват курс по юридически умения за първа година, където правят интервюта с адвокати за правна помощ или обществени защитници и завършват със значителни клиентски представителства в юридически лица клиника преди дипломирането.

ИЗВЪНРЕДНИ СТУДЕНТИ

Осемдесет и осем процента от градовете на UCI Law, които се явяват на изпита за бар през юли 2012 г., февруари 2013 г. или юли 2013 г., сега са преминали през адвокатската й колегия поне в една юрисдикция. (До този момент имаме 134 завършили бакалаври и 118, или 88%, сега са минали.) Юрисдикцията, в която нашите завършили са преминали бара, включва Аляска, Калифорния, Хавай, Масачузетс, Мериленд, Ню Джърси, Ню Йорк, Пенсилвания и Тексас.

МАЛКИ КЛАСОВЕ

Съотношението студент-факултет е 10 към 1, което означава, че класовете са по-малки и преподавателите имат повече време за отделни ученици.

АДМИНИСТРАТИВНИ МЕНТОРИ

Всеки нов студент е назначен за адвокат от местната правна общност, за да предоставя насоки по академични и кариерни въпроси.

ACTIVE PRO BONO

Повече от 90% от студентите са участвали в програмата Pro Bono, като са участвали в редица проекти, в които предоставят юридически услуги под адвокатски надзор. Студентите се насърчават да направят 120 безплатни часове за три години.

Удовлетворени студенти

Проучването за студентската ангажираност в юридическото училище от 2016 г. показва, че Законът на UCI надвишава националната средна стойност, когато става дума за удовлетвореност на учениците. Около 95% от нашите студенти в трите класа оценяват цялостния опит в областта на правото на UCI като отлично или добро, а около 95% казват, че вероятно ще присъстват отново в UCI Law, ако могат да започнат отново.

УСПЕШНИ ПЛАЩАНИЯ

През годините нашите ученици прекарват летата си и започнат кариерата си в различни правни рамки, включително големи, средни и малки адвокатски кантори, държавни агенции, обществени организации, общи адвокатски кантори и други алтернативни кариери.

ПРЕСТИЖНИ КЛЕТКИ

Съдиите в различни федерални окръжни и апелативни съдилища и държавни апелативни и върховни съдилища наемат студенти по право на UCI, за да изпълняват функциите си на следдипломни юристи. Тези чиновници обхващат както страната, така и федералната съдебна система.

НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Юридическото училище се намира в красива, крайбрежна южна Калифорния, на 40 мили южно от Лос Анджелис и на 90 мили северно от Сан Диего.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

University of California, Irvine - School of Law

Програмата за дипломиране в Калифорнийския университет, Училище по право в Ървин предлага иновативна учебна програма, която вдъхновява студентите както с доктриналната дъ ... [+]

За дипломираната данъчна програма

Една по рода си, практически ориентирана програма за данъчно право.

Програмата за дипломиране в Калифорнийския университет, Училище по право в Ървин предлага иновативна учебна програма, която вдъхновява студентите както с доктриналната дълбочина, така и с практическите умения, необходими за практикуване на данъчното право на най-високите нива в САЩ или в чужбина.... [-]

Съединени Американски Щати Ървайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of California, Irvine - School of Law

Катедрата по право (LL.M.) в Калифорнийския университет, Училище по право на Ървин предлага първокласно юридическо образование на адвокати, съдии, държавни служители и др ... [+]

Катедрата по право (LL.M.) в Калифорнийския университет, Училище по право на Ървин предлага първокласно юридическо образование на адвокати, съдии, държавни служители и други, които желаят да се обучават за правната система и практиката на закона в САЩ. Предлагаме обща LL.M. програма, която може да бъде съобразена с интересите на всеки отделен човек, като по този начин уникално екипира студентите с познания и умения, които да бъдат отличени в днешната глобална правна общност, каквито и да са личните и професионалните им цели.... [-]

Съединени Американски Щати Ървайн
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Address
East Peltason Drive,401
92697 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати