University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

За УН Маноа

Основана през 1907 г., Университетът на Хавай в Маноа (УН Маноа) е водещият университет в университетската система Hawai'i. Направление по избор, студенти и преподаватели идват от цяла нация и света, за да се възползват от уникалните възможности за изследване на УН Маноа, разнообразна общност, национална класификация на дивизия I програма за атлетика и красив пейзаж. Постоянно класиран като "най-добра стойност" сред американските колежи и университети, нашите ученици получават силно образование на достъпна цена.

За Хонолулу, ХИ

Хонолулу е най-големият град в щата Хаваи и е дом на Държавната Капитолия. Хонолулу, което означава "защитено пристанище" или "защитено пристанище", се смята, че е основано още преди 2000 години. Градът е твърдо учреден като основен център за Хавайските острови до средата на 1800-те. Хаааи се превръща в държава Алох през 1959 г., когато официално е приета в Съюза като 50-та държава.

Днес Хонолулу е един от най-безопасните градове на Америка с много уникални характеристики и характеристики. Той е дом на единствения кралски дворец на Америка и е известен със своя тропичен климат, буйна зелена пейзаж, разнообразно население и общности, известни като алоха.

Нашата мисия

Училището по право на Уилям С. Ричардсън е съвместна мултикултурна общност, която подготвя студентите за отлични постижения в практиката на правото и свързаните с тях кариери, които напредват в справедливостта и върховенството на закона.

Разработваме висококвалифицирани, етични професионалисти чрез превъзходство в преподаването, стипендията и обществените услуги.

Ние прегръщаме разнообразието и ценностите на Хавай и признаваме специална отговорност за нашата държава и Тихоокеанския регион.

Ние водим екологичното право, местното хавайско право и тихоокеанските правни изследвания.

акредитация

Юридическото училище "Уилям С. Ричардсън" в университета Хаваи в Маноа е акредитирано от Съвета на отдела по правно образование и прием в адвокатурата на Американската асоциация на адвокатите от 1982 г. насам. Секцията по правно образование може да се свърже с на 321 North Clark Street, Чикаго, IL 60610 или на телефон (312) 988-6738. Юридическото училище е член на Асоциацията на американските правни училища (AALS) от 1989 г. насам.

Места

Хонолулу

Address
Dole Street,2515
96822 Хонолулу, Хавай, Съединени Американски Щати