University of Southern California USC Gould School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

USC Gould е елитно юридическо училище, посветено на академичните постижения. Нашият успех се състои от факултети от световна класа, сплотен и разнообразен студентски корпус, добре разположен университетски комплекс, интердисциплинарна учебна програма и поддържаща мрежа от възпитаници.

Факултетът е национално признат за неговата стипендия в много области, неговия интердисциплинарен фокус, обществената служба и лидерството в професията. Малкият ни клас и ниското съотношение между професора и ученика създават интимна и колегиална среда за обучение.

Основан през 1900 г., USC Gould е първото юридическо училище в Южна Калифорния. От най-ранните дни на училището, ние записахме жени и ученици по цвят. Днес ние поддържаме една от най-разнообразните студенти по право в страната и записваме най-много чуждестранни студенти. Това създава среда, която насърчава широк спектър от перспективи и опит.

Местоположението ни в Лос Анджелис предоставя на студентите огромни възможности в един от най-добрите правни пазари и най-натоварените съдилища в САЩ.

Места

Южен Лос Анджелис

Address
USC Gould School of Law 699 Exposition Boulevard
90089 Южен Лос Анджелис, Калифорния, Съединени Американски Щати