Прочетете официалното описание

Официалното обучение по право е част от университета Уейк гора от 1894 г. насам. През годините Уейк Форест се развива като малък баптистки колеж за мъже, разположен северно от Рали , Северна Каролина , до независим, многоизмерен, национално признат университет, разположен в Уинстън Салем . Университетската Университетска Университетска Университет (Wake Forest University School of Law) се развива заедно с и понякога води развитието на институцията, в която е част. Юридическото училище , което работи за задоволяване на нуждите на променящата се юридическа професия, както и променящите се нужди на студентите, продължава да бъде лидер в правното образование чрез моделиране на ангажираност и професионализъм чрез академични постижения и задълбочен ангажимент към службата.

Нашата мисия

Нашето училище се стреми да подготви нашите студенти за практикуването на закона в Съединените щати. Някои от завършилите ни ще използват юридическото си образование за важни цели, различни от правната практика, но признаваме, че всеки завършил може да бъде приет в бара във всяка от 50-те държави. Следователно ние носим отговорност да предоставяме на нашите студенти основание за правни познания и умения, на които те могат да изградят живот на служба в рамките на адвокатската професия. Трябва да се опитаме да внушим във всеки студент уважение към върховенството на закона, преданост към идеала за обществена услуга и ангажимент към основни професионални ценности: честност, усърдие, компетентност, интелигентност и любезност. При набирането на нашите студенти и настаняването на нашите завършили, нашето училище все повече се ориентира в нашата страна, но ние поддържаме и ще продължим да поддържаме специални отношения с нашата държава и регион. Нашето училище е малко по традиция и дизайн. Нашата цел е да създадем академична общност, обединяваща студенти, преподаватели, служители, възпитаници и приятели в едно разширено, лоялно семейство. Трябва да се занимаваме с личното развитие на отделния студент и да насърчаваме всички ученици да се грижат един за друг и за университета Уейк Форест. Ние се стремим да преодолеем всички икономически или етнически бариери, които може да са изключили лица от юридическата професия в миналото. Вярваме, че факултетът трябва да се ангажира с преподаване и с юридически стипендии. Ние считаме тези функции за синергични аспекти на едно единствено призвание. Отличното преподаване е от основно значение за образователния процес; юридическата стипендия информира този процес и допринася за подобряването на закона. Стремим се да привлечем към нашия факултет хора, чийто характер и поведение са пример за професионалните и лични идеи, които са основни за мисията на училището. Проучването в Уейк Форест подчертава фундаменталните закони на закона. Класовете са малки. Учителите са достъпни за ученици извън класа. Във всички курсове учителите наблягат на правния анализ и критичното мислене и насърчават учениците да обмислят социалните и икономически условия, в които действат правните принципи и правила и начините, по които адвокатите използват тези принципи и правила на практика. Вярвайки, че адвокатите трябва да могат да комуникират ясно и убедително, ние наблягаме върху развитието на умения в писмената и устната комуникация. Ние също така признаваме необходимостта да обучим нашите ученици за ефективното използване на информационните технологии. Разбираме, че подготвяме нашите студенти да живеят и работят в променящ се свят, който е повлиян от транснационалното развитие и глобализацията.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

Wake Forest University School of Law

Юридическия Университет "Уейк Форест" LL.M. е предназначена предимно за международни юристи и студенти, които притежават първа степен по право от техните страни и желаят ... [+]

Юридическия факултет на Юридическия факултет на Wake Forest LL.M. магистърската програма е предназначена предимно за международни юристи и студенти, които притежават първа степен по право от родните си страни и желание за подобряване на техните законни кариери чрез изучаване на законите на Съединените щати. Характеристиките на програмата включват :

Един курс на обучение на пълен работен ден, започващ през есенния семестър. Студентите могат да изберат да удължат своя курс на обучение повече от година с одобрение. Курс на обучение, който насърчава учениците да преследват своите индивидуални интереси чрез изследвания и курсова работа. Поддържаща наставническа програма, която включва както JD, така и талантите на специализирания факултет на Wake. Училището по правни въпроси на Wake Forest предлага силни международни програми за повече от десетилетие и много от преподавателите са експерти по международни правни въпроси. ... [-]
Съединени Американски Щати Уинстън-Сейлъм
Август 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски