CertHE закон

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

CertHE закон

За курса по право в CertHE

Ако желаете да изпробвате университетско обучение, курсът ни по CertHE Law може да се осъществи като самостоятелна квалификация или да се използва като стъпка към бакалавърска степен. Курсът е разработен, за да ви запознае с английската правна система, както от гражданска, така и от криминална гледна точка, както и да разгледа основните концепции и принципи на наказателното право.

Изучаването се основава на конкретни въпроси, свързани с правото, в контекста на модулите за кръстосано функциониране, които ще развият уменията ви за комуникация, представяне, писане, анализиране и критично мислене.

Законът е широко признат и изключително уважаван предмет, а придобитите знания по нашия закон CertHE ще ви дадат много възможности да развиете кариерата си както в и извън правната област.

Защо да проучим тази тема?

Нашият онлайн курс CertHE Law ви дава гъвкав подход към ученето, което ви позволява да работите заедно с вашето образование. Наред със специфичните за темата знания този курс ще ви помогне да развиете умения в редица области, включително изследване, презентация и критично мислене.

Свързани курсове

  • LLB (Hons) Закон

Обучение и оценки

Изучаването онлайн за Вашата CertHE квалификация по право ви дава свободата да изучавате кога и къде ви е удобно. Можете да се учите у дома, по време на обедния час или навсякъде другаде, където имате достъп до интернет.

Всички наши онлайн бакалавърски курсове имат стандартна продължителност на обучение, която показва колко време би трябвало да ви отнеме да завършите вашето обучение.

Възможно е да завършите обучението си по-бързо от стандартната продължителност на курса, като удвоите модулите в определени часове по време на курса си, но се прилагат минимални продължителност на обучението.

Методи на обучение и стил

За разлика от традиционната университетска среда, нашите онлайн курсове използват виртуална среда за обучение. Системата е предназначена да проследява и управлява процеса на обучение в реално време и ви осигурява незабавен достъп до вашите учебни материали, където и да сте.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и гледате на живо лекции и семинари по интернет. Изучаването се извършва изцяло онлайн и учебната програма може да се похвали с вашата работа и лични ангажименти.

Подкрепяте се по време на курса по онлайн закона от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си.

Методи за оценка

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. CertHE Заданията на закона се основават на реалния трудов стаж и се оценяват непрекъснато от преподавателите.

Винаги ще бъдете наясно с текущата си временна степен от самото начало на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Смятаме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от своя курс. Ние постигаме това чрез:

  • като показвате марките си ясно във вашата книжка, която можете да видите, когато влезете в платформата за обучение;
  • бързият обрат на работата е оценен, за да се гарантира, че вашите графици винаги са актуални;
  • оценявате работата си в целия модул, вместо да чакате изпитите в края на годината;
  • гарантирайки, че имате редовен контакт със студентския съветник;
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка.

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че често се оценява работата, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

Кариерни перспективи

Ако искате да подобрите професионалната си кариера, онлайн проучването е един от най-рентабилните, удобни и гъвкави начини за придобиване на вашата квалификация. Можете да подобрите както образованието, така и кариерата си със степен от висш университет в Обединеното кралство, независимо от географското му местоположение, работа или лични ангажименти.

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите завършили. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрите перспективите си за кариера и да спечелите потенциал с комбинация от ключови умения, които са директно прехвърляеми на работното място.

Кариерни дестинации

Правните познания, придобити от Закона за CertHE, биха могли да са от полза за ролите в областта на финансите, човешките ресурси, образованието, местното и централното управление, доброволния сектор или мениджмънта.

Законът CertHE може да се използва и като стъпка към изучаване на правото ни по LLB (Hons), което е признато като квалификационна степен по право в Англия и Уелс, и е първата стъпка, ако обмисляте да практикувате закона професионално.

Изисквания за вход

Вярваме, че образованието трябва да е достъпно за всички, така че предлагаме Open Entry Route, което означава, че не се нуждаете от предишни академични квалификации, за да започнете курса по CertHE Law.

Ще ви бъде разрешено да започнете курса по CertHE Law и да направите оценка дали е подходяща за вас през първите три седмици. През това време трябва да преминете първия си набор от задания, за да продължите с обучението си.

Ако английският не е вашият първи език, вашият английски способности трябва да бъде равен на IELTS резултат от 6.0. Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

21-дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да ви дадем възможност да изпитате курс за University of Essex Online за 21-дневен пробен период. Ето защо ние представихме нашата гаранция за връщане на парите. Ако започнете курса и решите, че не е за вас през първите три седмици, ще получите пълно възстановяване на сумата.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко