Filter
Certificate
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификати, особено в юридическото училище, често са предназначени да осигурят област на фокус за завършилите студенти. Тези програми често изискват обучение на пълен работен ден в продължение на около една година и могат да доведат до по-добре платени длъжности или да помогнат на студентите да преминат от една сфера на право към друго.

Какво представлява сертификатът в търговското право? Ако студентът по право се надява да получи задоволителна кариера в правната страна на бизнеса и търговията, сертификат по търговско право може да помогне на този ученик да постигне целта. Студентите могат да участват в курсове по теми като международното конкурентно право и международната продажба на стоки. Други пътища за обучение могат да обхващат Световната търговска организация или международното и многонационалното бизнес право, правителствена организация и участие в търговията и принципи на данъчното облагане.

Завършилите със сертификат по търговско право често развиват много ключови умения, които лесно се прехвърлят на работното място, включително умения за комуникация, организация и бюджетиране. Завършилите често смятат, че са развили професионални умения, които повишават възможностите им за работа.

Тъй като потенциалните студенти изследват възможностите си за записване в сертификационна програма, те вероятно ще открият, че разходите за посещаемост са широко разпространени. Участието и свързаните с него разходи може да варират в зависимост от местоположението на училището, продължителността на програмата и местните ресурси.

След дипломирането, много професионалисти смятат, че са подобрили перспективите си за наемане на работа и са увеличили своя потенциал за доходи. Тези дипломирани специалисти могат да се интересуват от позиции като търговски адвокат, корпоративен адвокат, адвокат по търговски сделки, съдружник по търговски спорове, консултант по договор, адвокат по недвижими имоти, адвокат по адвокатска дейност или адвокат по телесни повреди. Завършилите могат да търсят и други свързани длъжности, като финансови анализатори или държавни служители.

Завършването на програма за сертификат за търговско право може да доведе до успешна и възнаграждаваща кариера. Има много възможности за участие в тези програми, както лично, така и онлайн. Научете повече, когато търсите програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече Свиване

1 резултата за Търговско право

University of Essex Online

Нашият курс PG Cert Международно право търговията и търговското * онлайн може да се постигне като квалификация самостоятелно или да се използва като трамплин към нашата п ... [+]

Наш PG серт международната търговия и търговско право Разбира * онлайн може да се постигне като квалификация самостоятелно или да се използва като трамплин към нашата пълна LLM. Курсът дава възможност на учениците да изследват области като право на организиране на световната търговия, международното право на конкуренцията, и международна продажба на стоки.

Закон е широко призната и уважавана предмет и знанията, придобити в нашия PG Cert международна търговия и търговско право ще отвори много възможности, за да се развие кариерата си кариера на високо равнище в международна правна фирма, мултинационална компания или организация.... [-]

Великобритания Colchester
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
8 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски