Pravnikursove.com

Програми Обучение по административно право, Научете за най-добрите Juris Doctor програми тук!

Степента Juris Doctor е напреднала степен, която се предлага в различни образователни институции по света. Такъв тип програми най-напред се предлагат за тези, които имат желание да изградят кариера на юрист, адвокат, консултант, прокурор и други професии, свързани с упражняване на право.

Административното правосъдие обхваща определен клон на правото, който може да обхваща няколко различни вида правна политика и процедура. Например, социалната сигурност, публичното право и правото в областта на околната среда могат да попаднат в тази категория.

Juris Doctor Програми. Търсене на програми по Обучение по административно право. Научете информацията за Juris Doctor програмите, спестете време, контактирайте университета за Juris Doctor директно!

4 резултата за Обучение по административно право Filter

JD концентрация корпоративно спазване

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Хемпстед

Студенти, приети в концентрацията на Корпоративна Спазването ще получат инструкции и обучение, за да ги подготви за практики, които се фокусират върху или включват работа спазване. Въпреки, че концентрацията се фокусира върху спазването на финансовата индустрия, тя обхваща други области на съответствието, които са често срещани от корпоративни адвокати / адвокати, представляващи корпоративни клиенти.

Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Австралия Мелбърн

Преподаван на висше образование, Мелбърнския университет (Juris Doctor) дава възможност на завършилите да поемат водеща роля в съвременната правна практика, бизнес света, правителствени или общностни организации.

Juris Doctor

Albany Law School
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Albany

Juris Doctor The (JD) е първият професионален закон степен присъдена на студент, който е завършил успешно изучаване на закона. Law School Albany предлага три- и четиригодишни програми, водещи до степен JD.

Разширено JD за завършилите чуждо право

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Хонолулу

Разширената степен JD е двугодишна програма за JD, която позволява на завършилите чуждестранни юридически училища да завършат американското си образование и да получат JD степен по ускорен график.