LAWSTUDIES

Juris Doctor Мексико сити - Научете повече за Juris Doctor програми в Мексико сити - Juris Doctor в Мексико сити

Степента JD или Juris Doctor се придобива чрез следване в професионален докторат; такава степен дава възможност на притежателя да практикува право след като издържи квалификационен изпит. Студентите, които следват в програми JD могат да избират специализация: наказателно право, семейно или корпоративно право, включително и други.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Мексико-членка има известни и Гранд училищната система след Мексико Сити. Основният университет, Universidad Autónoma дел Estado де Мексико, предлага богата броя на курсовете на местните и чуждестранни студенти. Това е идеалното място за образование, особено за тези, които се нуждаят от много възможности в различни области на изследване.

Juris Doctor Мексико сити. Запишете се за Juris Doctor програма в Мексико сити. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Мексико сити тук!

Резултати Filter

ДИПЛОМА ПО ПРАВО

Amauta University
Juris Doctor
Юли 2021
Spanish (Mexican)
Кампус

Насърчаване на социалната справедливост чрез обучение на мъже и жени, които, осъзнавайки националната реалност, се ангажират да допринесат за реализирането на промените в соци ...

Научете повече