Pravnikursove.com

Програми Право и регламентиране, Научете за най-добрите Juris Doctor програми тук!

Степента JD или Juris Doctor се придобива чрез следване в професионален докторат; такава степен дава възможност на притежателя да практикува право след като издържи квалификационен изпит. Студентите, които следват в програми JD могат да избират специализация: наказателно право, семейно или корпоративно право, включително и други.

Проучванията в областта на правото и регулирането могат да подготвят амбициозните адвокати и политици да разбират връзките между правото, регулирането и прилагането. Учениците могат да научат техники за написване на ефективни регулации и предвиждане и анализ на регулаторните въздействия.

Juris Doctor Програми. Търсене на програми по Право и регламентиране. Научете информацията за Juris Doctor програмите, спестете време, контактирайте университета за Juris Doctor директно!

2 резултата за Право и регламентиране Filter

Juris Doctor

Albany Law School
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Albany

Juris Doctor The (JD) е първият професионален закон степен присъдена на студент, който е завършил успешно изучаване на закона. Law School Albany предлага три- и четиригодишни програми, водещи до степен JD.

Разширено JD за завършилите чуждо право

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Хонолулу

Разширената степен JD е двугодишна програма за JD, която позволява на завършилите чуждестранни юридически училища да завършат американското си образование и да получат JD степен по ускорен график.