LAWSTUDIES

Спазване на законодателството Съединени Американски Щати - Програми Спазване на законодателството Съединени Американски Щати Спазване на законодателството

Университетите по света предлагат програми Juris Doctor. Такива програми обикновено имат акцент върху предмета на право, и понякога те могат да се комбинират с други напреднали програми и степени. След завършване на програми JD може да практикувате право.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Спазване на законодателството Съединени Американски Щати - Запишете се за Juris Doctor Съединени Американски Щати. Всичката информация за Juris Doctor програми. Контактирайте университета в Съединени Американски Щати тук!

1 резултата за Спазване на законодателството, Съединени Американски Щати Filter

JD концентрация корпоративно спазване

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Juris Doctor
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Студенти, приети в концентрацията на Корпоративна Спазването ще получат инструкции и обучение, за да ги подготви за практики, които се фокусират върху или включват работа спаз ...

Научете повече