LAWSTUDIES

Juris Doctor Виланова - Научете повече за Juris Doctor програми в Виланова - Juris Doctor в Виланова

За всички, които се интересуват от право, има програми Juris Doctor. Това са професионални програми за напреднали, те се предлагат в различни образователни институции по света. След успешно приключване на обучението завършилите придобиват съответна квалификация и ниво на подготовка да практикуват право.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Виланова е предимно колеж град в югоизточната част на щата Пенсилвания. Той е дом на някои от най-добрите университети на източния бряг с програми, вариращи от либералните изкуства към бизнеса и всичко между двата курса.

Juris Doctor Виланова. Запишете се за Juris Doctor програма в Виланова. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Виланова тук!

Резултати Filter

JD / MPA

Villanova University Charles Widger School of Law
Juris Doctor
Септ. 2021
Английски

Юридическото училище на Чарлз Уиджър на Виланова и Колежът за свободни изкуства и науки предлагат съвместно програмата JD / MPA, която дава възможност на студенти, които са за ...

Научете повече