LAWSTUDIES

Juris Doctor Гейнсвил - Научете повече за Juris Doctor програми в Гейнсвил - Juris Doctor в Гейнсвил

Програмите за степен Juris Doctor са за студенти, които имат желание да придобият професия на адвокат, юрист, прокурор, консултант и други. Такива програми често пъти се съчетава с други следдипломни образователни курсове и се предлагат в университети по света.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Gainesville е град с богата история намерени в щата Флорида. Тя е домакин на осмата най-големият университет в отношение на вписването, което е в Университета на Флорида. Още 75 публични институции завърши стабилна система за образование, включително на колегиумите на разположение. Голямо разнообразие от програми се предлагат тук, включително музика и технология.

Juris Doctor Гейнсвил. Запишете се за Juris Doctor програма в Гейнсвил. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Гейнсвил тук!

Резултати Filter

Джърис Доктор

University of Florida Levin College of Law
Juris Doctor
Септ. 2021
Английски
Кампус

Юридическият колеж съчетава традиционни и иновативни методи на преподаване, за да осигури динамична професионална програма. Тригодишната учебна програма Juris Doctor е предназ ...

Научете повече