LAWSTUDIES

Juris Doctor Дърам - Научете повече за Juris Doctor програми в Дърам - Juris Doctor в Дърам

Програмите за степен Juris Doctor са за студенти, които имат желание да придобият професия на адвокат, юрист, прокурор, консултант и други. Такива програми често пъти се съчетава с други следдипломни образователни курсове и се предлагат в университети по света.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Durham се намира в Северна Каролина и е дом на известния Duke University. Градът винаги е бил политически наклонена към Демократическата партия, гласува за демократични президенти от 1869 година.

Juris Doctor Дърам. Запишете се за Juris Doctor програма в Дърам. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Дърам тук!

Резултати Filter

Джърис Доктор

Duke University School of Law
Juris Doctor
Английски

Вашият живот като адвокат започва сега. The Duke Law JD е строг, иновативен и уважаван по целия свят. Нашите курсове и програми са предназначени да ви помогнат да преследвате ...

Научете повече