LAWSTUDIES

Juris Doctor Лас Вегас - Научете повече за Juris Doctor програми в Лас Вегас - Juris Doctor в Лас Вегас

Програмите за степен Juris Doctor (JD) са напреднал курс на обучение, предназначен за студенти, които се интересуват от кариери в област на право. Студентите обикновено следват в юридическо училище, а степента JD може да се съчетава с други напреднали степени и специализации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Често по-нататък "хазартната столица на света," Лас Вегас е най-големият град в щата Невада, по отношение на населението. Той е известен с оживения си нощен живот и казина наречен като идеалния град курорт. Образователни възможности в града са в изобилие с близо десет висши учебни налични.

Juris Doctor Лас Вегас. Запишете се за Juris Doctor програма в Лас Вегас. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Лас Вегас тук!

Резултати Filter

Програма Juris Doctor

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
Juris Doctor
Английски

Студентите започват своето обучение по Бойд с основни основни класове по гражданско производство, наказателно право, конституционно право, юридическо писане, договори, имущест ...

Научете повече