LAWSTUDIES

Juris Doctor Минеаполис - Научете повече за Juris Doctor програми в Минеаполис - Juris Doctor в Минеаполис

Програмите за степен Juris Doctor (JD) са напреднал курс на обучение, предназначен за студенти, които се интересуват от кариери в област на право. Студентите обикновено следват в юридическо училище, а степента JD може да се съчетава с други напреднали степени и специализации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Минеаполис е най-големият град в щата Минесота и 48-ма най-големите градове в САЩ. Повече от 50 000 студенти да пребивават в града за целите на обучението. В магистърски програми се класираха номер едно в областта на инженерната химия, психология, приложна математика, с нестопанска цел за управление и консултиране.

Juris Doctor Минеаполис. Запишете се за Juris Doctor програма в Минеаполис. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Минеаполис тук!

Резултати Filter

JD програма

University of Minnesota
Juris Doctor
Септ. 2021
Английски

Програмата JD в Юридическия факултет на University of Minnesota ви предлага изключително изживяване и стойност. Тук ще намерите изобретателна учебна програма и обширни възможн ...

Научете повече