LAWSTUDIES

Juris Doctor Хонолулу - Научете повече за Juris Doctor програми в Хонолулу - Juris Doctor в Хонолулу

Програмите за степен Juris Doctor (JD) са напреднал курс на обучение, предназначен за студенти, които се интересуват от кариери в област на право. Студентите обикновено следват в юридическо училище, а степента JD може да се съчетава с други напреднали степени и специализации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Manoa е на вътрешния квартал на Хонолулу, Хавай. Почти всеки турист на света знае за Хавай. Manoa е богато озеленено град, който почти получи дъжд всеки ден, това е причината, поради която повечето от университетски отбори включват дъгата в името или лозунг. Поради живописна красота и чист въздух в града се възприема като здравословно място за медитация.

Juris Doctor Хонолулу. Запишете се за Juris Doctor програма в Хонолулу. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Хонолулу тук!

Резултати Filter

Разширено JD за завършилите чуждо право

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Juris Doctor
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Разширената степен JD е двугодишна програма за JD, която позволява на завършилите чуждестранни юридически училища да завършат американското си образование и да получат JD степ ...

Научете повече

JD програма

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Juris Doctor
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
Английски
Кампус

В Юридическия факултет се ангажираме да учим като съвместно предприятие. Нашата програма предизвиква учениците да растат интелектуално и професионално. ...

Научете повече