Filter
Докторска степен по право Juris Doctor
Съединени Американски Щати District of Columbia Washington Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Juris Doctor Washington - Научете повече за Juris Doctor програми в Washington - Juris Doctor в Washington

Степента Juris Doctor, или JD, е първа професионална следдипломна степен по право, която се присъжда след две или четири години обучение в юридическо училище. След успешно издържане на квалификационен изпит притежателят на степен JD може да се занимава с юридическа практика в различни области на право.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Щата Вашингтон е един от най-прогресивните и напреднали държави в страната. Той е дом на много университети, които предлагат някои от най-добрите обучения по почти всеки възможен голям.

Juris Doctor Washington. Запишете се за Juris Doctor програма в Washington. Научете информация за Juris Doctor програми, спестете време, контактирайте университетите в Washington тук!

Научете повече Свиване

Резултати

The Catholic University of America - Columbus School of Law

CUA закон има процъфтяваща Division Evening Почасова JD програма. Проектиран около нуждите на работещи професионалисти, които искат да допълнят настоящите им кариера или ... [+]

Приемна, поддържащо, и Quality Learning Environment

CUA закон има процъфтяваща Division Почасова Evening JD програма. Проектиран около нуждите на работещи професионалисти, които искат да допълнят настоящите им кариера или началото на една нова, всички класове отговарят 6:30-21:30, от понеделник до четвъртък.

многообразието на дивизията вечер разполага студенти, които са професионалисти от много индустрии и фонове. Те притежават различни степени, като доктор на науките, MD е, Masters, както и бакалаври. Някои винаги са искали да работят за диплома по право, докато са намерени други диплома по право ще помогне отворени нови възможности за кариера за себе си. А в някои случаи те са физически лица, които са фокусирани върху създаването на семейство и сега са решили да работят върху тяхната кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Washington
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The Catholic University of America - Columbus School of Law

Решението да присъстват на закона училище остава здрава, умна, и изпълнението на инвестиции в себе си и бъдещето си. В един сложен свят изправена пред много сериозни пред ... [+]

Admissions

Решението да присъстват на закона училище остава здрава, умна, и изпълнението на инвестиции в себе си и бъдещето си. В един сложен свят изправена пред много сериозни предизвикателства, необходимостта от компетентни, етични и хуманни практикуващите юристи е по-силна от всякога.

Намира се в близост до центъра на Вашингтон, окръг Колумбия, един град, като никой друг, а центърът на правната система на нашата нация, Католическия университет на Америка Колумб училище по право (CUA право) е сред най-добрите решения, можете да направите, ако вашата цел е да завърша с уменията - като критичен правен анализ, правен писмено, и устно застъпничество-, които са от съществено значение за успешното правна практика в 21-ви век.... [-]

Съединени Американски Щати Washington
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски