LLB (с отличие) QLD - (университет в Арден)

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

LLB (с отличие) QLD - (университет в Арден)

122305_unnamed.jpg

 • Предмет: Криминология
 • Ниво: бакалавърска степен
 • Университет: Арденски университет
 • Град: Бирмингам, Лондон, Манчестър

Защо да изберете Arden University?

 • Тук в университета Арден вярваме, че всеки, навсякъде трябва да може да учи.
 • Арден е страстно да ви даде достъп до висше образование, което се вписва в забързания ви модерен живот.
 • Arden предлага достъп до Degrees, Masters Degrees и MBA програми
 • Нашите студенти варират от 18 до 80 години, защото ги подкрепяме както на място (в нашите учебни центрове във Великобритания), така и онлайн.
 • Ние също се гордеем, че предлагаме нестандартно участие, което означава, че вашият трудов опит и предишни квалификации са взети под внимание.
 • Всички наши курсове в Арден идват със силен акцент върху работоспособността и много от тях са акредитирани от професионални органи.

Blended Learning в Arden University

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Какво е Blended Learning в Arden University?

Искате ли да учите за степен, но се чувствате като просто нямате време да го впишете в живота си? Курсовете за смесено обучение на университета Arden комбинират иновативно онлайн обучение с традиционните часове лице в лице, за да ви дадат по-гъвкав начин за обучение.

Как работи?

Часовете лице в лице се доставят като курс за непълно работно време, но с допълнителното независимо онлайн обучение можете да завършите дипломата си след 3 години *. Този Blended подход означава, че можете да изучавате по всяко време и навсякъде, а вашите преподаватели и екипи за поддръжка могат да се свързват извън учебната стая, онлайн или по телефона.

Кога мога да уча?

Изисквайки само 8 часа учебни часове седмично в избрания от вас учебен център в Обединеното кралство, ще имате възможност да изберете кога искате да научите: делнични дни, вечери или почивни дни.

 • Делнични дни: 2 дни седмично или 9.00–13.00, или 13.30–17.30
 • Вечер **: 2 вечери седмично 17.30–21.30
 • Уикенди: събота

Къде мога да уча?

С 5 центъра за проучване на Арден в Обединеното кралство, в Бирмингам, Лондон и Манчестър, ние вярваме, че можем да предложим вариант за проучване, който е подходящ за повечето стилове на живот.

Така че, независимо дали сте родител на пълен работен ден, стремите се да сте служител на месеца или просто не искате традиционните методи на обучение, предлагани от други университети, Blended Learning в Arden University предлага цялата гъвкавост и подкрепа, от които се нуждаете годни изследвания около живота си.

Разгледайте предлаганите курсове и поговорете с един от съветниците за курсове на Ulearn чрез функцията за чат на живо или попълнете формата за запитване и някой ще се свърже с вас.

* 4 години, ако се вземе с година на основа.

** само избрани центрове и курсове.

Гъвкави дати на прием

В Арденския университет не е нужно да стартирате своята степен през септември като повечето други университети. Ние предлагаме 5 различни приема през цялата година, за да можете да започнете курса си в момент, който ви е подходящ и отговаря на вашите ангажименти.

Дати за прием на студенти

 • Септември
 • ноември
 • февруари
 • април
 • юни

Колко ще струва?

Таксата за курса е само 6 000 британски лири годишно, което е 3 000 паунда годишно по-евтино от останалите университети във Великобритания.

Курсът е с около 3000 паунда годишно по-евтин от ходенето в Университета на пълен работен ден и се финансира от правителствената схема, наречена студентско финансиране, което означава, че няма да се налага да плащате нищо предварително за курса.

След като започнете да печелите повече от 25 000 британски лири годишно, ще ви се отплаща от едва 30 британски лири на месец и ако вече не печелите повече от 25 000 паунда, тази транзакция ще спре автоматично.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Научете повече

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Свиване
Halifax , Бирмингам , Лондонски район на Ealing , Манчестър , Dundee , Кралски квартал на Гринуич , Джилингам , Дворно място , Бирмингам , Twickenham , Лестър , Ковънтри + 11 Още По-малко