LLB (Hons) Закон за криминологията с основаването на годината

Общ преглед

7 locations available

Описание на програмата

LLB (Hons) Закон за криминологията с основаването на годината

Нашето LLB (с отличие) право с криминология с година на основаване е четиригодишна квалифицирана юридическа степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и редица различни аспекти на криминологията, включително престъпност, наказателно правосъдие и престъпно поведение. Юридическите модули се предоставят предимно от професионално квалифицирани адвокати с високо ниво на обучение в лице в лице. Курсът има практически фокус, с реално прилагане на закона и криминологията. Заетостта е интегрирана в курса, за да ви даде академични знания и ключови прехвърляеми умения, които се търсят от днешните работодатели. Този курс е идеален за студенти, които искат да продължат кариера в правния сектор или по-точно в рамките на системата на наказателното правосъдие. Първата година е година на основаване, която се фокусира върху развитието на разбирането за правния сектор и ключовите умения, необходими за преминаване на пълния курс на обучение.

В Националното проучване на студентите за 2020 г. Юридическият университет е класиран на първо място сред университетите по обща удовлетвореност на студентите в Англия. През 2019 г. Юридическият университет получи сребърен рейтинг в рамката за преподавателски постижения и постижения на студентите (TEF). Беше установено, че предоставяме висококачествено преподаване, обучение и резултати за нашите студенти и постоянно надхвърляме строгите национални изисквания за качество на висшето образование в Обединеното кралство.

Изисквания за курса

  • Кандидатите, които притежават 48 UCAS точки от максимум 3 А нива или еквивалентна квалификация, плюс GCSE английски език в степен C / 4, ще получат оферта след успешно интервю с академик като част от процеса на приемане, който ще се проведе или -от-лице или по телефона / skype.
  • Наличен е и нестандартно приложение. Всеки кандидат, който не притежава или има ограничени официални квалификации, ще бъде поканен в центъра за провеждане на вътрешен тест за грамотност и грамотност (за тези, които нямат GCSE английски език в C / 4), както и официално интервю лице в лице. Те също така ще трябва да предоставят 2 години подходящ трудов опит, доказан в пълна автобиография и една справка.
  • Студенти, които ще бъдат под 18 години, но не по-млади от 17 в началото на курса, са разрешени.
  • Международни изисквания за влизане: Ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.0 или по-високо, с минимум 5.5 за всеки компонент.
Последна актуализация Ноем. 2020

За учебното заведение

The University of Law (ULaw) is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else

The University of Law (ULaw) is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else Свиване
Guildford , Лондон , Лондон , Честър , Манчестър , Бристол , Бирмингам , Лийдс , Мостолес , Нотингам + 9 Още По-малко