LLB (Hons) Закон с криминологията

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Подобрете знанията и пригодността си за работа чрез постигане на квалификационна степен по право, като същевременно развивате знания за престъпното поведение и произхода му. В тази комбинирана програма ще придобиете солидно основание както по правни, така и по криминологични принципи, включително умения, умения за интелектуална компетентност, практически професионални умения и общи умения, които могат да се прехвърлят.

Преглед

Тази завладяваща и широко известна степен бакалавър по право, с възможност за изучаване на криминология, се дава на потенциални студенти, които желаят да получат квалификационна степен по право (QLD), като същевременно развиват познания за престъпното поведение и произхода му.

Курсът обхваща широк спектър от предизвикателни и размислими правни теми, включително Договорно право, Закон за делата, Земно право, Собственост и доверителни права и редица модули по същество и незадължителни закони. Добавянето на модули в криминологията прави тази програма наистина уникална, като предлага възможност за развитие на социални науки умения и знания. Теми като престъпност и общество, справедливост и наказание и наказателно разследване ще въведат социологически, правни и икономически теории, които ще допълнят правните познания, които придобивате.

Проучването както на правото, така и на криминологията ще позволи комбинирано разбиране на тези две предизвикателни дисциплини, разширяване на вашите знания, както и обхвата на уменията, които ще се трансферират.

Разработена и преподавана от специалистите по дисциплини, този курс предоставя отлична възможност да подобрите кариерното си развитие и да подобрите възможностите си за намиране на работа. Ще бъдете подготвени за работа в много различни области, тъй като ще придобиете солидно основание както в правните, така и в криминологичните принципи, като същевременно се възползвате от всички умения, интелектуални умения, практически професионални умения и общо прехвърляеми умения, очертани от субекта на QAA референтни стойности.

* Началната дата и подробности за този курс все още подлежат на одобрение от университета. В случай, че одобрението не бъде дадено в началото на курса Ви, ще бъде предложена алтернативна дата или ще бъде дадено пълно възстановяване. Ако трябва да направим промени в тази програма като част от процеса на валидиране на Университета в Есекс, ние ще ви съобщим това най-рано.

Обучение и оценка

Изучаването онлайн ви дава свободата да изучавате кога и къде ви е удобно - у дома, по време на обедния ви час или навсякъде другаде имате достъп до интернет.

Всички наши онлайн курсове са с индикативна продължителност на обучението, което е ръководство за това колко дълго ще продължи курсът Ви за завършване. Действителната продължителност може да бъде по-дълга или по-кратка в зависимост от скоростта на изучаване, избор на опции за обучение и наличие на модули. Възможно е да завършите обучението си по-бързо от индикативната продължителност на курса, като удвоите модулите в даден момент; Въпреки това, минималните продължителност на изследването се прилагат.

Всички наши курсове имат редовни начални дати през цялата година. Нашата учебна година е организирана в модули, обикновено с една или две седмици почивка между модулите и структурирана триседмична почивка за коледния период. Студентите ще получат график за курса по време на процеса на кандидатстване.

Методи на обучение и стил

Тъй като сме 100% онлайн университет, използваме виртуална учебна среда вместо традиционен университет. Системата следи и управлява учебния процес в реално време и ви предоставя незабавен достъп до вашите учебни материали.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и да гледате на живо лекции и семинари по интернет. Всички курсове се изнасят само на английски език.

Поддържате се през целия си курс от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си. За да сте сигурни, че получавате необходимата ви помощ от учителя си, ние ограничаваме размерите на нашите класове на 20 студенти.

Оценяване

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Законът за LLB (Hons) с криминологични задачи се основава на практически опит в реалния живот и се оценява непрекъснато от преподавателите.

Винаги сте запознати с текущите си временни степени още от началото на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Смятаме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от своя курс. Ние постигаме това чрез:

 • като показвате маркировката си ясно в книгата си за оценяване, която можете да видите, когато влезете в платформата за обучение
 • Бързото обръщане на работата е оценено, за да се гарантира, че вашата книга за оценяване е винаги актуална
 • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината
 • като се уверите, че имате редовен контакт със Студентския съветник
 • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че цялата работа често се оценява, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

При успешно завършване на Вашия LLB (Hons) Law with Criminology степен, ще бъдете поканени да присъствате на церемония по завършване на университета в Essex, Colchester Campus.

Кариерни перспективи

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите завършили. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрите перспективите си за кариера и да спечелите потенциал с комбинация от ключови умения, които са директно прехвърляеми на работното място.

Индивидуалните лица, работещи в широк спектър от професии, като HR, държавна служба, счетоводство, наказателно правосъдие, правни служби, полиция, пробация и затворническа служба, ще могат да използват уменията и знанията, придобити чрез изучаване на тази програма, работна практика.

Тази степен съдържа седемте основи на правните познания, изисквани от регулаторния орган за адвокати (SRA), за да практикуват право, включително "Договорно право", "Наказателно право", "Земно право", "Собственост и доверие", "Публично право" Закон на ЕС "и" Закон за договора и закононарушението ".

Изисквания за вход

1. Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за LLB (Hons) Law with Criminology, трябва да притежавате минимум следните квалификации:

 • Три A-нива или еквивалентни; плюс
 • Ако английският не е вашият първи език, IELTS (Academic) 6.0 или еквивалентен.
 • От Вас се изисква да предадете първоначалния си набор от задания през първите 21 дни от курса, за да продължите с обучението си

2. Входен маршрут за работа

За да кандидатствате за LLB (Hons) Law with Criminology degree чрез нашият работен опит, трябва да отговаряте на следните критерии:

 • GCSE Математика и Английски в степен C или по-висока, или еквивалентна
 • Три години трудов стаж; плюс
 • Ако английският не е вашият първи език, IELTS (Academic) 6.0 или еквивалентен
 • Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.
 • Ще бъдете задължени да предадете първоначалния си набор от задания през първите 21 дни от курса, за да продължите с обучението си.

21-дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да Ви дадем възможност да изпитате курс за University of Essex Online за 21-дневен пробен период. Ето защо ние представихме нашата гаранция за връщане на парите. Ако започнете курса и решите, че не е за вас през първите три седмици, ще получите пълно възстановяване на сумата.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко