LLB (Hons) Закон

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

  • Продължителност: 3 години
  • Присъдена квалификация: специалност LLB (отличие) по право
  • Награждаващ орган: Университетът в Църквата в Кентърбъри Христос, Великобритания
  • Език на обучението: английски
  • Начин на обучение: На пълно работно време
  • ECTS кредити: 180

Курс Прозрение

Законът е невероятно разнообразна и многостранна тема, засягаща всяка част от човешкия живот, от въздуха, който дишаме, нашите взаимоотношения и образование, до нашата работа, пътуване, собственост и здраве. Правната индустрия е динамична и конкурентоспособна и се променя в съответствие със социалните нужди. Степен по право предлага разнообразни кариерни Pathways и ви предоставя набор от умения за успех в редица кариери. Този курс е проектиран да ви предложи цялостен опит по време на изучаване на правото; ще изучавате теоретични основи, както и практически аспекти на правото. С успешното завършване на този курс получавате практическа и съвременна квалификационна степен, призната от работодателите и органа за регулиране на адвокатите. Ако изберете юридическа кариера, стабилното основание на закона, акцентът върху развитието на уменията, практическият поглед в реалния свят, придобит чрез партньорства на работодатели и професионална работа, ви гарантира завършване на готовност за следващата стъпка от вашето юридическо обучение.

Обучение и учене

Ще бъдете обучавани чрез комбинация от лекции, семинари и практически работилници. Това ще отнеме 12 часа време за контакт седмично часове за контакт на седмица и ще прекарате поне поне толкова време отново в основното независимо проучване, включващо изследвания, онлайн работа и подготовка за оценка. Семинарите в по-малки групи ще ви дадат възможност да обсъдите и развиете своето разбиране за темите, обхванати от лекциите. Освен това ще се срещнете с вашия академичен личен преподавател. Различни стратегии, насочени към насърчаване на независимо, критично обучение, ще бъдат използвани в различни форми, вариращи от модул до модул. Почти всички модули имат лекции, наред с дискусии, семинари, ръководени от студенти, индивидуални и групови уроци, спорове, преговори и ролеви игри. Ще Ви бъде предоставена възможността и ще бъдете насърчени да работите в групи. Ще има и практическо измерение на вашето обучение.

Оценяване

В края на всеки модул има официална или „обобщена“ оценка. Методите за оценяване включват писмени изпити и редица оценки на курсовата работа като есета, доклади, портфейли, представяне и презентации. Оценките от официалните оценки се отчитат към вашата модулна оценка.

Методите за оценяване са предназначени да ви помогнат да развиете уменията, изисквани от работодателите и за професионални цели. Те включват самооценка, партньорска оценка и преподаватели, писмени упражнения, включително дейности „прибиране вкъщи“, които са предназначени за възпроизвеждане на практика, курсова работа, спорове (макетни изпитания), портфейли за обучение, дейности в клас и изпити.

Записване и продължителност

Това е тригодишна програма на пълен работен ден. Всяка учебна година обикновено започва през първата седмица на октомври, а в някои случаи и последната седмица на септември. Академичната година протича за период от 32 седмици. Студентите могат да се запишат до две седмици преди началната дата на курса, но се препоръчва ранното записване, тъй като местата са ограничени.

Изисквания за вход

Кандидатите трябва да са на възраст най-малко 17 години до 1 септември на годината, в която желаят да влязат в курса и трябва да притежават диплома за средно образование или диплом / сертификат на фондация или еквивалент. Ще бъдете задължени да предоставите доказателства за владеене на английски език.

Изисквания за дипломиране

Целият курс се състои от общо 18 модула за 3 години. За да постигнете LLB (Hons) степен по право, трябва да завършите всички модули, за да постигнете необходимите 180 ECTS кредити. Ако по някаква причина не сте в състояние да завършите пълния курс, можете да се класирате за временна награда, при условие че сте завършили необходимите минимални кредити. Сертификат може да бъде издаден на студенти, които са постигнали над 60 кредита, или Диплом за студенти, които са постигнали над 120 кредита, преди да прекратят обучението си.

Къде следващо?

Проектирахме тази степен в консултация с външни заинтересовани страни, като местни специалисти по право, както и с редица местни организации. Това гарантира, че ви помагаме да развиете уменията, които са високо ценени от работодателите, включително примери; писмена и вербална комуникация, инициатива, управление на времето, гъвкавост и работа в екип. Много висшисти използват тези умения, за да станат адвокат или адвокат, но други създават кариери в образованието, обществените услуги, HRM, мениджмънта, като парагвали, наети секретари или във финансовите служби. Тази квалификация може да се използва и за напредък в следдипломното обучение по право, като LLM, или в свързани области като управление, маркетинг и счетоводство.

Добре е да се знае

Тази степен се признава от органа за регулиране на адвокатите (SRA).

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Научете повече

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Свиване