LLB (Hons) Закон за правни иновации и технологии

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с юридически иновации и технологии е 3-годишна квалификация по право. Тя е насочена към студенти, които желаят да продължат кариера в юридическия или по-широк търговски сектор и имат интерес към правната практика на 21 век. В допълнение към изучаването на ключови правни теми ще изучавате и модули по Правни иновации и Правни технологии. Курсът обхваща областта на правото като изкуствен интелект, блокчейн, маркетинг, бизнес психология и анализ на процесите.

Изисквания за курса

  • BBB на ниво и степен C / 4 или по-висока в GCSE английски език или еквивалентна квалификация. Студенти под 18-годишна възраст, но не по-млади от 17 години, могат да кандидатстват за нашите булеварди в Бирмингам, Лондон Блумсбъри и Манчестър.
  • Международни изисквания: ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 6.0 за всеки компонент.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 16 курсове в The University of Law Undergraduate Programmes »

Последна актуализация Октомври 5, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
13,750 GBP
Такси за 2020 г.: Великобритания / ЕС: 9 250 британски лири годишно. Международен: £ 13 750 годишно. Таксите са заключени за бъдещи години на обучение, т.е. студентът ще плаща същата цена всяка година.
По място
По дата