LLB (Hons) Закон за наказателното правосъдие с Година на основаване

Нашето LLB (Hons) с наказателно правосъдие с Фондация Година е квалифицирано право степен, проучена в продължение на 4 години. Тя е предназначена за студенти, които желаят да продължат кариерата си в правния или по-широкия търговски сектор, или в по-широката наказателноправна система и свързаните с нея професии. В допълнение към изучаването на ключови правни въпроси, ще проучвате и опциите за наказателно правосъдие, които разглеждат агенциите и институциите на закона, разглеждайки техните роли, отговорности и дискреция, както и въпроси, свързани с отчетността по отношение на текущото развитие на наказателното правосъдие. Първата година е година на Фондация, която се фокусира върху развитието на разбиране на правния сектор и ключовите умения, необходими за предприемане на степен LLB (Hons) Law Law. Следващите три години след това следват нашия пълен курс, LLB (Hons) право с наказателно правосъдие.

Изисквания за курса

  • Кандидатите, които притежават 48 UCAS точки от максимум 3 А нива или еквивалентна квалификация, плюс GCSE английски език в степен C / 4, ще получат оферта след успешно интервю с академик като част от процеса на приемане, който ще се проведе или -от-лице или по телефона / skype.
  • Нестандартен маршрут за кандидатстване също е наличен. Всеки кандидат, който няма или има ограничени официални квалификации, ще бъде поканен в центъра, за да завърши вътрешно математически тест и грамотност (за тези без GCSE английски език в степен C / 4), както и официално интервю лице в лице. Те също така ще трябва да осигурят 2 години подходящ трудов стаж, който е доказан в пълна автобиография и една справка.
  • Студенти под 18-годишна възраст, но не по-млади от 17 години, могат да кандидатстват за нашите булеварди в Бирмингам, Лондон Блумсбъри и Манчестър.
  • Международни изисквания за влизане: Ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.0 или по-високо, с минимум 5.5 за всеки компонент.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 16 курсове в The University of Law Undergraduate Programmes »

Последна актуализация Октомври 5, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
13,750 GBP
Такси за 2020 г.: Великобритания / ЕС: 9 250 британски лири годишно. Международен: £ 13 750 годишно. Таксите са заключени за бъдещи години на обучение, т.е. студентът ще плаща същата цена всяка година.