Преглед на курса

Направете първите стъпки към редица вълнуващи и възнаграждаващи кариери по право с нашата степен Единично отличие на LLB Law.

Ще получите всеобхватно основание в седемте области, обхванати от квалифицирана юридическа степен; Договорно право, Наказателно право, Закон за земята, Капитал и тръстове, Право на ЕС, Право на Торт и Публично право.

С напредването на вашите проучвания можете да избирате от широк спектър от специализирани области на правото, свързани с медицината, правата на човека, семейството, околната среда, търговията, заетостта и медиите.

По време на обучението си ще развиете отлични изследователски и аналитични умения и ще се научите да представяте ефективно идеите си както устно, така и писмено.

Защо закон в Суонзи?

Базирайки се в правната школа на Хилари Родъм Клинтън, ще се възползвате от това да бъдете част от оживена и разнообразна среда за научни изследвания и преподаване.

Имаме отлична репутация, като Law at Swansea е класиран:

  • Най-висше юридическо училище в Уелс (Times
  • В топ 25 във Великобритания (Times
  • Топ 250 в света (QS World Rankings)

Ще се присъедините към университет, който е в топ 10 на Обединеното кралство за цялостно удовлетворение на студентите (NSS 2019) и Великобритания в топ 10 за кандидат-студенти (DLHE 2018).

Вашият юридически опит

Нашата степен на структура с гама от незадължителни модули през втората и третата ви година ви дава много области, за да приспособите обучението си към вашите конкретни интереси, кариерни цели или амбиции.

Имате възможност да прекарате година в чужбина между втората и последната си година, разширявайки уменията и опита си с един от нашите партньори.

Можем да ви подкрепим с подреждането на възможности за настаняване на работа в широк спектър от настройки, както във Великобритания, така и в чужбина.

Закон Възможности за заетост

Законът за магистърски права отваря вратата за много възможности в рамките на правната и наказателноправната система, включително ролите в полицията, подкрепата на жертвите и затворите и пробационните служби.

Опитът и уменията, които ще придобиете на този курс, също ще ви подготвят за: кариери в областта на правото, научни изследвания или разработване на политики, както и за допълнително обучение, за да станете адвокат или адвокат.

Кариери и заетост

Кариери и заетост Академията за заетост на Swansea (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от вашето професионално пътуване, като ви помага да изградите светло бъдеще.

Услугите ни за кариерно обслужване включват:

  • Работилници за работоспособност, беседи на работодатели, организиране на събития и панаири на кариерата.
  • Индивидуални съвети и насоки от професионално квалифицирани съветници по кариера.
  • Помощ при намиране на работа, стажове, работни места и доброволчески възможности.
  • Достъп до информационни ресурси по широк спектър от теми за управление на кариерата.
  • Съвети и насоки за следдипломното обучение и финансирането.
  • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Работоспособност в Юридическата школа

Юридическото училище предприема проактивен подход за повишаване на пригодността за заетост на специалисти, със специален служител по заетостта и работните места. Училището предлага набор от местни, национални и международни работни места, професионални курсове и съвети и подкрепа, които да ви помогнат да развиете уменията за постигане на вашите амбиции.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 7 курсове в Swansea University »

Последна актуализация Септември 27, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
13,750 GBP
Великобритания / ЕС: 9000 GBP годишно. Международен: 13 750 GBP годишно.
Deadline
Ян. 15, 2020
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
End Date
Юли 2023
Крайна дата за записване
Ян. 15, 2020

Септ. 2020

Location
Крайна дата за записване
Ян. 15, 2020
End Date
Юли 2023