LLB (Hons) в правото

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Направете първите стъпки към редица вълнуващи и възнаграждаващи кариери по право с нашата степен Единично отличие на LLB Law.

Ще получите всеобхватно основание в седемте области, обхванати от квалифицирана юридическа степен; Договорно право, Наказателно право, Закон за земята, Капитал и тръстове, Право на ЕС, Право на Торт и Публично право.

С напредването на вашите проучвания можете да избирате от широк спектър от специализирани области на правото, свързани с медицината, правата на човека, семейството, околната среда, търговията, заетостта и медиите.

По време на обучението си ще развиете отлични изследователски и аналитични умения и ще се научите да представяте ефективно идеите си както устно, така и писмено.

Защо закон в Суонзи?

Swansea University има утвърдена и нарастваща репутация в преподаването и изследванията по право. Юридическата школа е призната като източник на експертни познания и като влияние върху политиката и практиката в най-различни сфери на практика. Училището е изцяло ангажирано с непрекъснатото усъвършенстване на преподаването и обучението и поставянето на учениците в центъра на своите дейности.

Базиран в Юридическата школа на Хилари Родъм Клинтън, ще се възползвате от това да бъдете част от оживена и разнообразна среда за научни изследвания и преподаване със студентите в сърцето му.

Законът е класиран в топ 300 в света (QS World Rankings 2020)

Ще се присъедините към университет, който е в топ 10 на Великобритания за цялостно удовлетворение на студентите (NSS 2019) и Великобритания в топ 5 за перспективи за кариера (Guardian 2020).

Вашият юридически опит

Ние предлагаме приобщаваща учебна среда и общност, насочена към студентите. Модулите се доставят и оценяват по много различни начини и ще бъдете насърчени да поемете отговорност за собственото си учене, да работите независимо, както и с другите, да работите професионално и да овладеете нови умения. Освен дейностите по преподаване и учене, ние предлагаме широк спектър от възможности за вас да се включите: от разположения, базирани на научни изследвания, до работа с клиенти, до развитие на застъпничество и други умения. Нашата процъфтяваща юридическа клиника предлага на студентите възможността да се включат в даването на съвети на клиентите и имаме програми за извънкласно обучение, договаряне и интервю.

Нашата структура на бакалавърска степен, с нейната гама от незадължителни модули за последната година, ви дава много възможности да приспособите обучението си към вашите конкретни интереси, кариерни цели или амбиции.

Имате възможност да прекарате година в чужбина между втората и последната си година, разширявайки уменията и опита си с един от нашите партньори.

Ние предлагаме широк спектър от възможности за наемане на работа в широк диапазон от настройки, както във Великобритания, така и в чужбина.

Закон Възможности за заетост

Ученето на квалифицирана юридическа степен може да доведе до редица кариери. Ние се стремим да оборудваме студентите с множество умения, за да подобрим перспективите им за завършване. Нашите възпитаници продължават голямо разнообразие от кариери, които включват:

  • адвокат, дипломиран счетоводител, държавен служител, преподавател, юридически изпълнител, служител на местната власт, паралегал, полицейски служител, затворник, изследовател, адвокат, борсов посредник или служител по търговски стандарти.

Кариери и заетост

Кариери и заетост Академията за заетост на Swansea (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от вашето професионално пътуване, като ви помага да изградите светло бъдеще.

Услугите ни за кариерно обслужване включват:

  • Работилници за работоспособност, беседи на работодатели, организиране на събития и панаири на кариерата.
  • Индивидуални съвети и насоки от професионално квалифицирани съветници по кариера.
  • Помощ при намиране на работа, стажове, работни места и доброволчески възможности.
  • Достъп до информационни ресурси по широк спектър от теми за управление на кариерата.
  • Съвети и насоки за следдипломното обучение и финансирането.
  • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Работоспособност в Юридическата школа

Юридическото училище предприема проактивен подход за повишаване на пригодността за заетост на специалисти, със специален служител по заетостта и работните места. Училището предлага набор от местни, национални и международни работни места, професионални курсове и съвети и подкрепа, които да ви помогнат да развиете уменията за постигане на вашите амбиции.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Научете повече

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Свиване