Моля, имайте предвид, че информацията в този сайт се отнася до програмата, започващ през септември 2016.

Старши програма Status The LLB Hons е нов за Greenwich - първият прием на студенти стартира през септември 2015 - и тя има за цел да се гради върху успеха на нашата утвърдена програма LLB Hons закон. Програмата за старши Status е двугодишен квалификационен степен по право на специално предназначен за студенти, които вече имат бакалавърска степен в друга дисциплина. Успешното завършване на програмата ще даде възможност на завършилите да продължат да предприемат по-нататъшното обучение, необходимо за да се класират за практикуване, в Англия и Уелс, като адвокат или адвокат.

Програмата осигурява солидна академична юридическо образование. Той съчетава придобиването на знания на материалното право с развитието на по-широки преносими умения. Където е възможно, то се стреми да постави закона в по-широкия контекст на социални, политически, морални и икономически въпроси.

Искате да знаете повече? За повече информация относно тази програма - включително съдържанието, такси програма и режим на обучение - и проучване с юридическия факултет в университета в Гринуич, моля попълнете формуляра в дясно и юридическия факултет ще се свържем с вас по електронната поща.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в University of Greenwich »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
9,000 GBP
UK / EU; £ 11,200 за чуждестранни студенти