LLB (Hons) право

Общ преглед

Описание на програмата

Моля, имайте предвид, че информацията в този сайт се отнася до програмата, започващ през септември 2016.

Програмата за LLB Hons закон е тригодишен квалификационен закона степен. Успешното завършване на степента ще позволи на завършилите да продължат да предприемат по-нататъшното обучение, необходимо за да се класират за практикуване, в Англия и Уелс, като адвокат или адвокат.

В допълнение към основната знания, необходими за степен квалифицирано право, вие ще имате възможност да се учат на широка гама от специализирано. Програмата ще ви снабди с практически умения, които ще ви подготвят за бъдещата им работа, както в юридическата професия и в по-широкия професионална среда.

Вие ще се възползват от презентации от гост-лектори и мрежови събития с работодатели, професионални организации и възпитаници, които ще ви помогнат с вашето планиране на кариерата. Вие също така ще имат достъп до работни срещи и събития, предназначени да ви помогне с вашите CV и работни приложения и в разработването на професионални цифрови присъствие.

Училището по право има добри връзки с редица работодатели в Лондон, включително и адвокатски кантори, камари адвокатски и финансови институции. Възможности може да са достъпни за студентите по право LLB Hons да кандидатстват за стажове, стажове и схеми за наставничество с различни работодатели в правните и регулаторни сектори.

LLB Hons студентите по право и са в състояние да прилагат за предприемане на про боно работа чрез различни схеми, управлявани от училището. Те включват нашата правна консултация Centre, носител на 2015 LawWorks & главния прокурор Student Pro Bono Award за своя "огромно влияние върху обществото". Центърът дава възможност на избрани да работят в тясно сътрудничество с адвокати доброволци и старши адвокат надзора на центъра за предоставяне на консултации с обществеността студентите.

The Innocence Project Лондон също се управлява от юридическия факултет. В момента един от само десет международни проекти, приети като членове на базираната в САЩ Innocence мрежа, и единственият член UK, проектът дава възможност на нашите студенти да кандидатстват за работа по реални случаи, засягащи съдебни грешки. Тази важна работа може да доведе до подаването на заявления за жалби за преразглеждане на криминални дела Комисията.

Училището има традиции в извънкласни и извънучилищни дейности, в това число студент управляван Правното общество. LLB студентите могат да поискат да бъдат избрани за наш клиент интервюиране или mooting екипи с оглед подпомагане на техните умения и опит. Mooting спори хипотетичен случай, в обстановка на съда. Нашите LLB Hons студентите по право са финалистите на ОУП и BPP Национален конкурс Mooting 2014-15.

Искате да знаете повече? За повече информация относно тази програма - включително съдържанието, такси програма и режим на обучение - и проучване с юридическия факултет в университета в Гринуич, моля попълнете формуляра в дясно и юридическия факултет ще се свържем с вас по електронната поща.

Последна актуализация Авг. 2016

За учебното заведение

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Научете повече

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Свиване