Pravnikursove.com

LLB Victoria - Научете повече за LLB програми в Victoria - LLB в Victoria

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

LLB Victoria. Запишете се за LLB програма в Victoria. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Victoria тук!

Резултати Filter

Средно-специално на законодателствата (blaws)

Charles Darwin University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Януари 2020 Австралия Darwin Sydney Melbourne + още 3

Основната цел на този курс е да се осигури правно обучение за практиката на закона. В този контекст, курсът има за цел да даде знания на правната система и правни принципи, и да се култивира капацитет