LAWSTUDIES

Търсене на LLB и програми по право Австралия тук!

Повечето бакалавърски програми по право (LLB) продължават около три или четири години. Някои университети и колежи предлагат програми, които да отговарят на специфичните интереси на студентите, включително специализирани програми по европейско право.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

LLB Австралия - Запишете се за LLB Австралия. Цялата информация за LLB програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Австралия тук!

Резултати Filter

Бакалавър по право (награди) (LLBHons)

Australian National University (ANU) - Law
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
4&nbsp;-&nbsp;10 години
Английски
Кампус

Бакалавърът по право (Honors) в АНУ е международно признат световен клас бакалавърска степен. ANU е най-високо класираният университет в Австралия със световна репутация в меж ...

Научете повече

Средно-специално на законодателствата (blaws)

Charles Darwin University
LLB
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
4&nbsp;-&nbsp;8 години
Английски
Кампус

Основната цел на този курс е да се осигури правно обучение за практиката на закона. В този контекст, курсът има за цел да даде знания на правната система и правни принципи, и ...

Научете повече