close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Административно право, Научете за най-добрите LLB програми тук!

В зависимост от страната, в която се предлага на степента, LLB степен по Административно право може да бъде определен като "LL.B ", акроним за бакалавър по право или Латинска Legum Baccalaureus. Тя се смята за първия професионален с… Научете повече

В зависимост от страната, в която се предлага на степента, LLB степен по Административно право може да бъде определен като "LL.B ", акроним за бакалавър по право или Латинска Legum Baccalaureus. Тя се смята за първия професионален степен по-голямата част от общите юрисдикции право и са възникнали в Англия преди няколко стотин години.

Какво прави LLB в Административно право се състои от?

Също така се нарича "регулаторен закон ", административното право се занимава с правилата и разпоредбите, контролиращи държавни агенции. Примери за единици на държавното управление, предмет на административното право включват социално осигуряване / увреждане, имиграция, данъци, агенции за околната среда и международната търговия. Административно право е изключително сложен набор от закони фундаментално, предназначени да предотвратят бюрокрации от монополизиране индивидуални, семейни и обществени права.

Случаи, свързани с административното право не могат да бъдат чути в традиционна съдебна зала. Те са представени първоначално административен съдия, който чува и от двете страни по делото, преди той или тя предлага решение. В най-общи страни право, страните по делото, които са недоволни от съдебно решение могат да имат техния случай повтаря в по-висша инстанция.

Какви са ползите от LLB в Административно право?

Административно право е високо специализирана област на правото, която се занимава с правни кодекси, правителствени наредби, правила на агенцията и прецеденти. Студентите получаване на степен LLB могат да очакват да спечелят повече от наказателен или граждански адвокат, поради размера на комплексна информация, с която се очаква от адвоката да бъде запознат.

Колко струва да се вземат LLB в Административно право?

Разходи за получаване на магистърска степен по LL.B е почти същото като степен традиционното право. Минавайки се изисква бар изпита и стажове понякога са задължителни пред административен адвокат може да започне да работи самостоятелно или с фирма, административно право.

Как да се запишат в LLB в Административно право?

Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
International University of Struga
Струга , Македония

Ентусиазмът и желанието да допринесе за развитието на висшето образование бяха единственият мотив да доведе до правилната формиране на Euro College - Струга.Първите стъпки зап ... +

Ентусиазмът и желанието да допринесе за развитието на висшето образование бяха единственият мотив да доведе до правилната формиране на Euro College - Струга.Първите стъпки започна с академичната искреност, начина, по който сме избрали е по-трудно, но ние възнамеряваме да настояват -
LLB
Редовно
3 години
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук