LAWSTUDIES

Административно право Македония - Програми Административно право Македония Административно право

В съчетание с професионална акредитация степента „бакалавър на право“ (LLB) осигурява на завършилите да имат юридическа практика в повечето страни по света. Такива образователни програми осигуряват на студентите здрава база на знания и умения, необходими в съответна професионална област.

Административно право е клон на публичното право, която се занимава с правителствени агенции и процедурите и наредби, които се отнасят до тях. Има агенции, които работят на всички нива на управление. Допълнителна специализация в рамките на тази широка категория може да включва такива области като международното право, данъчно облагане, имоти, банкови и интелектуално право.

Македония "е голям изобилие от природни и културни забележителности го превръщат в атрактивна дестинация за посетители. Скопие е страната "е политически, културен, икономически и академичен център и има няколко университета.

Административно право Македония - Запишете се за LLB Македония. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Македония тук!

1 резултата за Административно право, Македония Filter

Бакалавър по подсъдността

International University of Struga
LLB
<
Редовно
<
3 години
Кампус

Ентусиазмът и желанието да допринесе за развитието на висшето образование бяха единственият мотив да доведе до правилната формиране на Euro College - Струга.Първите стъпки зап ...

Научете повече