close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Английско право, Научете за най-добрите LLB програми тук!

LLB или бакалавърът на законите предлага на кандидатите възможности да придобият опит в целевите области на закона. LLB може да предложи на своите получатели голямо разнообразие от възможности за кариера в правната обла… Научете повече

LLB или бакалавърът на законите предлага на кандидатите възможности да придобият опит в целевите области на закона. LLB може да предложи на своите получатели голямо разнообразие от възможности за кариера в правната област.

Какво представлява LLB в английския закон? Тази дипломна програма често е първата стъпка за навлизане в адвокатската професия в Обединеното кралство. Участниците в програмата получават задълбочено образование в правните практики, като например прахосничество и правни писания. Предложенията за курсове често включват въведение в английската правна система по отношение на наказателното и публичното право. Разглеждат се и различни области на правото, като например правото на собственост, семейното право, международното право, доверието и правото за непозволено увреждане. В допълнение, законите и институциите на Европейския съюз често се включват в програмите.

Проучването на закона предлага възможност за придобиване на ценни житейски умения в областта на критичното мислене, анализа и писането. Изследователските умения са фундаментални в адвокатската професия и се преподават в английската програма LLB.

Обучението за LLB зависи от местоположението на университета и отличителния му профил. Това обикновено отнема четиригодишен студент на пълно работно време, за да завърши програмата.

Правото на LLB в английския закон е стъпка към правната професия в Обединеното кралство. Много от завършилите тази програма продължават да стават успешни адвокати във Великобритания или в международен план в своите фокус области. Има обаче много възможности за кариера, но не и да станеш адвокат. Много от завършилите се възползват от новите си умения в бизнеса или в правителствени агенции в качеството си на юристи. Други използват правните си познания в професията на полицията като полицейски служител. Други продължават да стават учители на средно или университетско ниво.

Английските закони могат да бъдат намерени на място и онлайн. Има много университети, предлагащи тези програми в целия свят, и всеки от тях има своите предимства. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
The University of Law Undergraduate Programmes
Лондон , Великобритания +1 Още

Двойна степен в университета IE, Испания. Четиригодишна програма. Ще имате истински международен учебен опит, съчетаващ три години обучение с университета на ИИ и четвърта год ... +

Двойна степен в университета IE, Испания. Четиригодишна програма. Ще имате истински международен учебен опит, съчетаващ три години обучение с университета на ИИ и четвърта година в Юридическия университет. -
LLB
Редовно
4 години
Английски
Ян. 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук