Pravnikursove.com

Online Бизнес право Oslo - Бизнес право програми Bad Honnef Бизнес право, Oslo

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Програми „магистър на право“, или LLM по бизнес право, са академични програми високо ниво, които подразбират задълбочено изучаване на правната система. Докато в подобни програми може да има брой специализации, точно тези програми се съсредоточава върху търговски отношения и бизнес.  

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Bad Honnef е курортен град в Германия, близо до Бон в Rhein-Sieg, Северен Рейн-Вестфалия.

Online Бизнес право Oslo - Вземи си LLB Bad Honnef. Съберете цялата LLB програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Бизнес право, Bad Honnef, Дистанционно обучение Filter

бакалавър бизнес право

IUBH Fernstudium
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 семестри Отворено кандидатстване Германия Bad Honnef + още 1

Бакалавърската в бизнес право (LL.B.) в дистанционното обучение IUBH ви проправя пътя към забележителна кариера в Комбинираната областта на бизнес администрацията и във фокуса на закона.