LAWSTUDIES

LLB Град Карлайл - Научете повече за LLB програми в Град Карлайл - LLB в Град Карлайл

Ако имате степен „бакалавър на право“ (LLB), може да имате юридическа практика в повечето страни по света. Някои от бакалавърските образователни програми LLB се фокусират върху специализирана област на право, която съответства на интересите на студента, например международно, наказателно или бизнес право.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

LLB Град Карлайл. Запишете се за LLB програма в Град Карлайл. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Град Карлайл тук!

Резултати Filter

LLB право

University of Cumbria
LLB
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ви да ...

Научете повече