LAWSTUDIES

LLB Whitehaven - Научете повече за LLB програми в Whitehaven - LLB в Whitehaven

Ако следвате в бакалавърски програми по право (LLB), ще придобиете фундаментални юридически знания и опит на стратегическо, аналитично и критическо мислене, които са необходими за успешна професионална реализация. Заедно с съответна професионална акредитация такова образование ви дава право да упражнявате право в международен мащаб.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

LLB Whitehaven. Запишете се за LLB програма в Whitehaven. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Whitehaven тук!

Резултати Filter

LLB право

University of Cumbria
LLB
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ви да ...

Научете повече