Filter
Бакалавър по право
Великобритания England Cheltenham Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLB Cheltenham - Научете повече за LLB програми в Cheltenham - LLB в Cheltenham

Ако следвате в бакалавърски програми по право (LLB), ще придобиете фундаментални юридически знания и опит на стратегическо, аналитично и критическо мислене, които са необходими за успешна професионална реализация. Заедно с съответна професионална акредитация такова образование ви дава право да упражнявате право в международен мащаб.

Един LLM е следдипломна програма за студенти по право, които искат напреднало обучение и знания в определена област. Специализация райони могат да включват търговско право, финанси, право, правата на човека, данъчно право, и международната бизнес право.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Cheltenham е мястото, където университет Глостършир (или поне три от четири кампуса) се намира. Това е единственият UK университета, за да бъде част от програмата за семестъра предлага АМ чужбина.

LLB Cheltenham. Запишете се за LLB програма в Cheltenham. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Cheltenham тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
England
Cheltenham
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Gloucestershire

... [+]

Проучване стил Кариери Solicitor Адвокат който пледира обслужване на затворите пробационна служба

[-]
Великобритания Cheltenham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски