Pravnikursove.com

LLB England - Научете повече за LLB програми в England - LLB в England

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

LLB England. Запишете се за LLB програма в England. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в England тук!

Резултати Filter

Законът за LLB (Hons) се ускори

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London Nottingham + още 1

Този курс е проектиран да бъде най-фокусираната степен на професионално право. За студенти, които желаят да изучават практически фокусиран интензивен курс за две години и желаят да продължат кариерата си в правния сектор.

LLB (Hons) с квалификационен статус

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Великобритания Coventry + още 1

Търсите ли да стартирате кариерата си като юридически специалист? Не търсете повече: LLB (Hons) с квалификационен статус е този за вас. Ще се потопите във всички задължителни за правната система на Обединеното кралство и ЕС, изграждайки задълбочено познаване на закона - и всички работни места, които ще ви трябват.

Закона за LLB

University of Derby
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Великобритания Derby

Направете първите си стъпки в възнаграждаваща правна кариера. Дерби LLB предлага висококачествено преподаване, първокласни съоръжения и обучение в реални условия. С основата на правната практика в основата си, той проправя пътя да се квалифицирате като адвокат или адвокат.

LLB (Hons) Закон

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 4 години Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Colchester + още 1

Нашата онлайн LLB (Hons) правова степен ще ви осигури задълбочено академично обучение в областта на правото.

Старши статус на LLB

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Запитване на информация Великобритания Lancashire + още 2

Ако сте завършили юридическо образование и бихте искали да бъдете адвокат или адвокат, този двугодишен курс, който можете да изучавате и частично онлайн, ще ви осигури академично обучение, от което се нуждаете, за да преминете към етап на професионално обучение на юридическо образование. Това е особено подходящо за онези чуждестранни студенти, чиито домашни професионални организации изискват традиционен магистърски курс. Ще завършите с широк кръг от преносими юридически и академични умения и разбиране на основните институции, процеси и доктрини на английското право.

LLB (Hons)

UWL University of West London
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London

Законът е непрекъснато променяща се, сложна област на обучение, а кариерата в закона е сред най-предизвикателните и възнаграждаващи. Ние ще ви подготвим за вашата кариера в закона, като ви предоставим информацията, инструментите, техниките и опита, необходими за подхождане към правни проблеми с доверие и знание.

LLB (Hons) в правото

University of Bradford
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Bradford

Нашата LLB (Hons) степен ви дава необходимите юридически средства за кариера като адвокат или адвокат, както и да ви екипираме за работа в други области, ако решите да не продължите с професионална квалификация по закон.

Закон за LLB (дипломирана програма)

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Leeds

Този двугодишен курс е за вас, ако вече имате бакалавърска степен по неправен субект. Курсът ви дава възможност да научите за закона, както в традиционния смисъл на "мислене като адвокат", така и в по-широкия смисъл на правото като социална институция.

Закона за LLB

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Nottingham

Тази квалификационна степен по право обхваща основите на английското законодателство и ви позволява да се специализирате в области от темата според вашите собствени интереси.

Отличия по право

University of Westminster
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Законът е интересна и предизвикателна дисциплина, която въздейства на всички нива, от всекидневния живот на хората до операциите на правителството на международната сцена. Международното измерение на правното обучение все по-важно става в широк кръг правни области, тъй като влиянието на европейските и международните организации стана толкова значително.

LLB Law Single Honours

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London Сингапур Singapore + още 2

LLB (Hons)

BPP University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Август 2020 Великобритания Manchester London + още 3

This practical law degree is designed to make you 'career-ready' by giving you the skills you need to succeed in legal practice. It's perfect whether you want to move on to the Legal Practice Course (LPC) to be a solicitor, or take the Bar Professional Training Course (BPTC) if you aim to be a barrister.

Bachelor of Law

University of Gloucestershire
Кампус Редовно обучение 2 - 3 години Запитване на информация Великобритания Cheltenham

LLB право

University of Cumbria
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Запитване на информация Великобритания City of Carlisle Whitehaven London Lancashire + още 4

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ви даде лична подкрепа.

Бакалавър по право (LLB)

Middlesex University London
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Август 2020 Великобритания London UK Online + още 3

Нашата водеща LLB Отличия Закон степен ще ви помогне да се положат основите на една успешна кариера като адвокат, адвокат или друг закон, свързани с трудовата заетост ...