Filter
Бакалавър по право
Великобритания England City of Carlisle Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLB City of Carlisle - Научете повече за LLB програми в City of Carlisle - LLB в City of Carlisle

В съчетание с професионална акредитация степента „бакалавър на право“ (LLB) осигурява на завършилите да имат юридическа практика в повечето страни по света. Такива образователни програми осигуряват на студентите здрава база на знания и умения, необходими в съответна професионална област.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

LLB City of Carlisle. Запишете се за LLB програма в City of Carlisle. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в City of Carlisle тук!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Cumbria

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ... [+]

LLB право Защо учат при нас?

Нашият закон степен се класира в топ 15 по право игрища в страната *, е напълно акредитиран от Правното общество и Съвместния Академик Stage съвет и преподава от ентусиазирани преподаватели с опит в академичната и правна професионална работа.

Студентите се обучават в клиентските интервюиране умения, екип на базата на преговори и посреднически умения, с възможност за извършване на интервюта и преговори с клиенти.... [-]

Великобритания City of Carlisle Whitehaven London Lancashire  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски