Pravnikursove.com

LLB London - Научете повече за LLB програми в London - LLB в London

Степента LLB е бакалавърска степен по право, която се присъжда след около четири години на следване в съответни програми. С такова образование завършилите имат право да отварят юридическа или адвокатска практика и да се развиват професионално.  

Един LLM е следдипломна програма за студенти по право, които искат напреднало обучение и знания в определена област. Специализация райони могат да включват търговско право, финанси, право, правата на човека, данъчно право, и международната бизнес право.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

LLB London. Запишете се за LLB програма в London. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в London тук!

Резултати Filter

LLB (Hons)

BPP University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Август 2020 Великобритания Manchester London + още 3

This practical law degree is designed to make you 'career-ready' by giving you the skills you need to succeed in legal practice. It's perfect whether you want to move on to the Legal Practice Course (LPC) to be a solicitor, or take the Bar Professional Training Course (BPTC) if you aim to be a barrister.

LLB (Hons) право

University of Greenwich
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Програмата за LLB Hons закон е тригодишен квалификационен закона степен. Успешното завършване на степента ще позволи на завършилите да продължат да предприеме по-нататъшно обучение, необходимо, за да се класира за практикуване, в Англия и Уелс, като адвокат или адвокат ...

LLB (Hons) право старши статус

University of Greenwich
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London

Старши програма Status The LLB Hons е нов за Greenwich - първият прием на студенти стартира през септември 2015 - и тя има за цел да се гради върху успеха на нашата утвърдена програма LLB Hons закон. Програмата за старши Status е двугодишен квалификационен степен по право на специално предназначен за студенти, които вече имат бакалавърска степен в друга дисциплина. Успешното завършване на програмата ще ...

LLB (Hons) търговско право

University of Greenwich
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London

Програмата за LLB Hons Търговско право е нов за Greenwich - първият прием на студенти стартира през септември 2015 - и тя има за цел да се гради върху успеха на нашата утвърдена програма LLB Hons закон.

LLB право

University of Cumbria
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Запитване на информация Великобритания City of Carlisle Whitehaven London Lancashire + още 4

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ви даде лична подкрепа.

Бакалавър по право (LLB)

Middlesex University London
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Август 2020 Великобритания London UK Online + още 3

Нашата водеща LLB Отличия Закон степен ще ви помогне да се положат основите на една успешна кариера като адвокат, адвокат или друг закон, свързани с трудовата заетост ...

Старши статус LLB

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London Сингапур Singapore + още 2

Законът (старши титуляр) е двугодишен УКЗ за напреднали студенти (тези със степен в друга дисциплина). Той е предназначен предимно за завършилите, които желаят да получат квалификационна степен по право (QLD), но също така ще представляват интерес за тези, които не са завършили право, които имат интерес да четат закона като втора академична степен.

LLB Law Single Honours

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London Сингапур Singapore + още 2

Отличия по европейски правни науки

University of Westminster
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London

Този курс ви дава основите, необходими за получаване на квалификационна степен по право, както и възможността да прекарате една година в един от нашите университети-партньори в Европа, да придобиете знания за други правни системи, да преживеете друга правна култура, да подобрите своя европейски език умения и развиване на международни връзки.

Отличия по право

University of Westminster
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Законът е интересна и предизвикателна дисциплина, която въздейства на всички нива, от всекидневния живот на хората до операциите на правителството на международната сцена. Международното измерение на правното обучение все по-важно става в широк кръг правни области, тъй като влиянието на европейските и международните организации стана толкова значително.

LLB (Hons)

UWL University of West London
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London

Законът е непрекъснато променяща се, сложна област на обучение, а кариерата в закона е сред най-предизвикателните и възнаграждаващи. Ние ще ви подготвим за вашата кариера в закона, като ви предоставим информацията, инструментите, техниките и опита, необходими за подхождане към правни проблеми с доверие и знание.

LLB (Hons) Право с иновации в правото и технология с година на основаване * (* Подлежи на одобрение)

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London Leeds Nottingham + още 2

Нашият LLB (Hons) Закон с правни иновации и технологии с годишна основа * е квалификационна степен, изучавана в продължение на 4 години. Той е предназначен за студенти, които желаят да развиват кариера в правния или по-широк търговски сектор и имат интерес към правна практика от 21-ви век.

LLB (Hons) Право с иновации и технологии * (* Подлежи на одобрение)

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London Leeds Nottingham + още 2

Нашият LLB (Hons) закон с правна иновация и технология * е тригодишна квалификационна степен. Той е предназначен за студенти, които желаят да развиват кариера в правния или по-широк търговски сектор и имат интерес към правна практика от 21-ви век.

Старши статус на LLB

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London

Нашата LLB (Hons) старши степен степен е проектиран специално за завършилите, които искат да се превърнат в изучаване на правото. Освен придобиването на квалификационна степен за две години, ще можете да изучавате три варианта на LLB, за да подобрите перспективите си за кариера.

LLB (Hons) Закон за правителството и политиката с годината на Фондацията

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London Leeds + още 1

Нашият LLB (Hons) Закон с Правителството и Политиката с Година на Фондацията е квалификационна степен, изучавана в продължение на четири години. Първата година е година на Фондацията, която се фокусира върху развиването на разбиране за правния сектор и ключовите умения, необходими за предприемането на Закона за LLB (Hons) с правителствена и политическа степен.