Pravnikursove.com

LLB Nottingham - Научете повече за LLB програми в Nottingham - LLB в Nottingham

Чрез придобиване на бакалавърска степен по право LLB студентите придобиват необходима квалификация за отваряне на юридическа практика и развиват умения за критическо и аналитично мислене; това показва на работодателите, че кандидатът има конкурентни предимства.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Nottingham е известен с легендата за Робин Худ, две големи театри и много музеи и галерии. То също е дом на два университета, които имат над 60 000 студенти, 12 000 от които са международни.

LLB Nottingham. Запишете се за LLB програма в Nottingham. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Nottingham тук!

Резултати Filter

Закона за LLB

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Nottingham

Тази квалификационна степен по право обхваща основите на английското законодателство и ви позволява да се специализирате в области от темата според вашите собствени интереси.

LLB (Hons) Право с иновации в правото и технология с година на основаване * (* Подлежи на одобрение)

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London Leeds Nottingham + още 2

Нашият LLB (Hons) Закон с правни иновации и технологии с годишна основа * е квалификационна степен, изучавана в продължение на 4 години. Той е предназначен за студенти, които желаят да развиват кариера в правния или по-широк търговски сектор и имат интерес към правна практика от 21-ви век.

LLB (Hons) Право с иновации и технологии * (* Подлежи на одобрение)

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London Leeds Nottingham + още 2

Нашият LLB (Hons) закон с правна иновация и технология * е тригодишна квалификационна степен. Той е предназначен за студенти, които желаят да развиват кариера в правния или по-широк търговски сектор и имат интерес към правна практика от 21-ви век.

Закон за LLB (Hons) с основа на година

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham + още 5

Нашият LLB (Hons) Закон с годината на Фондацията е квалификационна степен, изучавана в продължение на четири години. Първата година е година на Фондацията, която се фокусира върху развиването на разбиране за правния сектор и ключовите умения, необходими за придобиване на степента по право в LLB (Hons).

LLB (Hons) Закон за криминологията с основаването на годината

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham + още 5

Нашият LLB (Hons) Закон за Криминология с Година на Фондацията е четиригодишна квалификационна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на криминологията, включително престъпност, наказателно правосъдие и престъпно поведение.

LLB (Hons) Закон с криминологията

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham + още 5

Нашият закон с криминология е тригодишна образователна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на криминологията, включително престъпността, наказателното правосъдие и престъпното поведение.

Законът за LLB (Hons) се ускори

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London Nottingham + още 1

Този курс е проектиран да бъде най-фокусираната степен на професионално право. За студенти, които желаят да изучават практически фокусиран интензивен курс за две години и желаят да продължат кариерата си в правния сектор.

LLB (Hons) Закон

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham + още 7

Съчетавайки академичната си строгост с практически юридически умения в бизнес среда, нашата LLB ви дава основната основна работа, независимо дали сте ангажирани да бъдете адвокат или искате да проучите други възможности за кариера.