Filter
Бакалавър по право
Великобритания England Whitehaven Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLB Whitehaven - Научете повече за LLB програми в Whitehaven - LLB в Whitehaven

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

LLB Whitehaven. Запишете се за LLB програма в Whitehaven. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Whitehaven тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
England
Whitehaven
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Cumbria

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ... [+]

LLB право Защо учат при нас?

Нашият закон степен се класира в топ 15 по право игрища в страната *, е напълно акредитиран от Правното общество и Съвместния Академик Stage съвет и преподава от ентусиазирани преподаватели с опит в академичната и правна професионална работа.

Студентите се обучават в клиентските интервюиране умения, екип на базата на преговори и посреднически умения, с възможност за извършване на интервюта и преговори с клиенти.... [-]

Великобритания City of Carlisle Whitehaven London Lancashire  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски