Pravnikursove.com

LLB Glasgow - Научете повече за LLB програми в Glasgow - LLB в Glasgow

Чрез придобиване на бакалавърска степен по право LLB студентите придобиват необходима квалификация за отваряне на юридическа практика и развиват умения за критическо и аналитично мислене; това показва на работодателите, че кандидатът има конкурентни предимства.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Глазгоу е най-големият град в Шотландия, с население от около 600 000 в самия град, или над 2 милиона, ако околните градове на Clydeside агломерация се вземат под внимание.

LLB Glasgow. Запишете се за LLB програма в Glasgow. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Glasgow тук!

Резултати Filter

бакалавър на закони с риск

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

С нарастването на регулирането във всички сектори съществува нарастваща нужда от експертиза в бизнес и правния риск. Акредитиран от Law Society of Scotland, тази LLB Ви предлага специализации в управлението на бизнес и правни рискове, за да отговори на това търсене.

Бакалавър на законите Бързо

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

Акредитирана от "Law Society of Scotland", нашата 2-годишна ускорена LLB е достъпна за тези, които вече имат диплома за отличие в друга дисциплина. Програмата осигурява основни знания

Бакалавър по право

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

Акредитиран от Law Society of Scotland, нашата LLB предлага малки класове и гъвкавостта да комбинирате вашите правни изследвания с друга свързана дисциплина, включително езици, криминология, лични финансови услуги, банкови и корпоративни финанси.